Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Τα κενά στην ψυχαγωγία θα αρχίσει να καλύπτει πρώτα το Mega, επενδύοντας σε πρόσωπα και σειρές.
Μετά τη συμφωνία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την παραγωγή μιας σειράς και ενώ ο δημιουργός συζητούσε με τον ΑΝΤ1, υπήρξε μια προσέγγιση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελεονώρα Μελέτη.
Όπως σημειώνει το tvnea ο δημιουργός του «Παρά Πέντε» είναι σε συζητήσεις με την ΕΡΤ, ενώ η παρουσιάστρια είχε πέρυσι προβλήματα στη συνεργασία της με τον Alpha.
Στόχος είναι σύντομα το Mega να επιστρέψει στην κορυφή, κάνοντας σημαντικές επενδύσεις. Αλλαγές αναμένονται και σε όλα τα επίπεδα του ενημερωτικού τομέα.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.