search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Ναταλία Δραγούμη για σεξουαλική παρενόχληση: «Με ενοχλεί που τότε ήμουν ευγενική μαζί του» (Video)

15.05.2021 17:36
dragoumi

Για το ελληνικό #MeToo, την ατυχία να πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από άτομο του οικογενειακού της περιβάλλοντος, το σύζυγό της και την εμπειρία της από την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής μίλησε η Ναταλία Δραγούμη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

«Είναι σημαντικό αυτό που γίνεται τώρα γιατί πολλά πράγματα τα έχεις θάψει και είτε μιλήσεις είτε όχι ίσως αρχίσεις και επαναπροσδιορίσεις τις σχέσεις σου», είπε αναφερόμενη στις μνήμες που της ξύπνησαν οι πρόσφατες καταγγελίες.

«Αρχίζω κι εγώ και σκέφτομαι παλιές σχέσεις μου, όπως την πρώτη μου σχέση και πόσο άσχημα μου φέρθηκε και δεν το κατάλαβα και το συνειδητοποίησα με το #MeToo.. Κι αρχίζεις και βάζεις νέους κανόνες στη συμπεριφορά σου.  Ειλικρινά κάποιες ιστορείς μου θύμισαν τη συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που ανεχόμουν επειδή ήμουν μικράκι», συνέχισε.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον σύζυγό της, σημειώνοντας ότι σε αυτόν έχει βρει το άλλο της μισό.

«Αγαπιόμαστε και περνάμε καλά», είπε η ίδια και το επιβεβαιώνουν τα 21 χρόνια κοινής τους πορείας. «Μπορεί ο πρώτος έρωτας να μετατράπηκε σε κάτι άλλο πιο βαθύ ωστόσο το συναίσθημα δεν έχασε την έντασή του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις σήμερα

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Κεφαλονιά – Επέστρεψε στην Αθήνα πτήση της Sky Express (Videos)

Στις φυλακές Δομοκού οδηγείται ο Γιάννης Λαγός – Τι δήλωσαν κυβέρνηση, κόμματα

Μπύρα: 5 οφέλη για την υγεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 14:01