search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:18
MENU CLOSE

Eurovision: Η Αλβανίδα διαγωνιζόμενη είχε δείρει δυο Ελληνίδες επειδή έβρισαν τη χώρα της (Photo/Video)

19.05.2021 22:13
alvani-eurovision-new

Το όνομα της είναι Άντζελα Περιστέρη. Είναι Αλβανίδα και είναι από την Κορυτσά. Το όνομα της είναι Ελληνικό διότι ο προπάππους της ήταν Έλληνας, αλλά τόσο η ίδια όσο και η οικογένεια της δηλώνουν Αλβανοί.

Η Άντζελα Περιστέρη θα εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της eurovision την Αλβανία με το τραγούδι Karma. Η ίδια λίγες ώρες πριν μίλησε στο αλβανικό κανάλι Top Channel και ρωτήθηκε αν θεωρεί πως θα είχε περισσότερες ευκαιρίες στην καριέρα της εάν έκρυβε την αλβανική της καταγωγή,ενώ βρισκόταν στην Ελλάδα με την ίδια να απαντάει κατηγορηματικά «Ναι».

Η ίδια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό στην Ελλάδα όπου δυο Ελληνίδες έβρισαν τη χώρα της και τις έδειρε. «Ήταν Ελληνίδες, όχι Έλληνες. Το ξεκίνημα μου στην Ελλάδα ήταν δύσκολο διότι αντιμετώπιζα προκατάληψη εξαιτίας της αλβανικής καταγωγής μου. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και αντέδρασα με αυτόν τον τρόπο. Δεν λέω πως δεν το άξιζαν, αλλά δεν θεωρώ πως αντέδρασα σωστά. Ήμουν πιο μικρή, 20 χρονών τότε και δεν το σκέφτηκα πολύ. Τώρα δεν θα αντιδρούσα με τον τρόπο αυτό» είπε.

Ειδήσεις σήμερα

Κίνα: Επιχειρηματίας αγόρασε ομάδα ποδοσφαίρου για να παίζει βασικός ο υπέρβαρος γιος του (Photos)

Eurovision 2021: Στον τελικό η Κύπρος – «Γκρέμισε» τη σκηνή η Τσαγκρινού με το «El Diablo» (Video)

Ρευματοειδής αρθρίτιδα: Ποιες τροφές μειώνουν τον πόνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28