search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:08
MENU CLOSE

Γάμος Μπόρις Τζόνσον: Με ελληνικό νυφικό η Σίμοντς – Του χρόνου το ταξίδι του μέλιτος (Video)

31.05.2021 15:08
mporis-tzonson-new

Tην κατά 24 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Κάρι Σίμοντς παντρεύτηκε ο Μπόρις Τζόνσον με τη νύφη να επιλέγει, μάλιστα, νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή, Χρήστου Κωσταρέλλου.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ ακολούθησε μικρή δεξίωση με μέλη της οικογένειας και φίλους στον κήπο της πρωθυπουργικής κατοικίας.

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος ήταν κανονισμένος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία εδώ και πολύ καιρό, όσοι γνώριζαν και είχαν προσκληθεί είχαν δώσει… όρκο σιωπής.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επέλεξε τον αδερφό του Λέο για κουμπάρο, ενώ και τα υπόλοιπα τρία αδέρφια του, Τζο, Τζούλια και Ρέιτσελ ήταν παρόντα στον γάμο.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η “The Sun” κανένα από τα τέσσερα ενήλικα παιδιά του Μπόρις Τζόνσον από τον δεύτερο γάμο του με την Μαρίνα Γουίλερ δεν παραβρέθηκαν στον γάμο του πατέρα τους.

Μετά το ευτυχές γεγονός, πάντως, ο υπουργός Εξωτερικών Τζέιμς Κλέβερλι δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία στην οποία οι νιόπαντροι απεικονίζονται σε πιο χαλαρή διάθεση.

Συγκεκριμένα, βλέπουμε ξυπόλυτη την Κάρι Σίμοντς, ενώ ο Βρετανός πρωθυπουργός έχει βγάλει το σακάκι και έχει σηκώσει τα μανίκια του πουκαμίσου του.

Πάντως το ζευγάρι θα καθυστερήσει τον μήνα του μέλιτος κατά έναν χρόνο, καθώς τα καθήκοντα του Βρετανού πρωθυπουργού δεν του επιτρέπουν αυτό το ταξίδι άμεσα.

Ειδήσεις σήμερα

Κίνα: Τρόμαξε το Πέκινο από την δραματική μείωση των γεννήσεων – Καταργείται το όριο των 2 παιδιών (Videos)

Κύπρος – Εκλογές: Ενισχυμένοι οι ακροδεξιοί

Ισραήλ: Προς το τέλος της εποχής Νετανιάχου; – Συμφώνησαν σε σχηματισμό κυβέρνησης οι αντίπαλοί του




google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 13:08