search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:37
MENU CLOSE

Ριάνα: Ένα… αποκαλυπτικό κολάν στη συλλογή της διχάζει το κοινό (Video/Photo)

15.06.2021 10:36
rihana

‘Ενα κολάν αρκετά διαφορετικό από αυτά που έχουν συνηθίσει οι περισσότερες γυναίκες κυκλοφόρησε ως μέρος της συλλογής εσωρούχων και loungewear της διάσημης τραγουδίστριας Ριάνα.

Πρόκειται για ένα ψηλόμεσο κολάν που από μπροστά μοιάζει με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά. Ωστόσο, στο πίσω μέρος σημαντικές λεπτομέρειες το διαφοροποιούν αρκετά, καθώς έχει ανοιχτό καβάλο και διαθέτει ένα τεράστιο άνοιγμα το οποίο αφήνει σε κοινή θέα μεγάλο μέρος των γλουτών.

Το αντισυμβατικό κομμάτι που όπως αναφέρει στην περιγραφή του προορίζεται για «βραδιές χαλάρωσης στη σπίτι», πωλείται στο site της σειράς Savage X Fenty της γνωστής τραγουδίσριας, έναντι 49,95 δολαρίων.

«Μπορει κάποιος στην Fabletics να μου εξηγήσει τι είναι αυτό;» ήταν το ερώτημα που έθεσε η TikToker @fathermarge σε ανάρτησή της, δείχνοντας το αποκαλυπτικό κολάν.

Το post έγινε σύντομα viral τόσο στην πλατφόρμα όσο και σε άλλα social media, με αρκετούς να σπεύδουν να σχολιάσουν χιουμοριστικά το κολάν, απορώντας πώς εγκρίθηκε η κυκλοφορία του.

Πάντως, δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν θετικά το εν λόγω κομμάτι, υποστηρίζοντας ότι η μόδα δεν πρέπει να είναι ποτέ βαρετή και ότι δεν είναι κακό να προβάλει κάποιος το συγκεκριμένο μέρος της ανατομίας του. «Το butt cleavage είναι σέξι και εκπληκτικό» υποστήριξε μια TikToker.

Στο site της Savage X Fenty, μάλιστα, οι κριτικές ήταν στην πλειοψηφία τους θετικές. «Είναι εμφανές ότι δεν μπορείς να το φορέσεις για να πας στο σούπερ μάρκετ, αλλά ότι πρόκειται για ένα σέξι και διαφορετικό κομμάτι για μέσα στο σπίτι ή για τον ύπνο. Είναι μοναδικό και πολύ κολακευτικό», αναφέρει μια κριτική.

«Είναι πολύ άνετο και το φοράω όταν θέλω να τραβήξω την προσοχή του άνδρα μου καθώς παίζει με τις ώρες video games» αναφέρει μια άλλη πελάτισσα.

Αντζελίνα Τζολί: Γιόρτασε μαζί με τον πρώην σύζυγό της τα γενέθλιά του (Video)

Ιρίνα Σάικ: Τέσσερα πράγματα που δεν ξέρατε

Μαντόνα: Η απίστευτη απάντηση σε follower που σχολίασε τις πλαστικές της (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:36