search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:58
MENU CLOSE

Αιτωλοακαρνανία: Νέα καταγγελία για ιερέα – Παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα μπροστά στον σύζυγό της!

28.06.2021 13:53
PAPAS
αρχείου Eurokinissi

Ακόμη μία καταγγελία σε βάρος ιερέα, αυτη τη φορά για σεξουαλική παρενόχληση, καταγράφηκε πριν λίγες μέρες σε χωριό της Τριχωνίδας.

Όπως αναφέρει το agriniopress, και σύμφωνα με όσα κατατέθηκαν στην Αστυνομία στο Αγρίνιο, στις αρχές Ιουνίου, 42χρονος ιερέας σε χωριό της Τριχωνίδας, φέρεται να προχώρησε σε ασελγή πράξη σε βάρος γυναίκας, στην αυλή του σπιτιού της. Μάλιστα το περιστατικό, καταγγέλλεται πως διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια του συζύγου της γυναίκας, με αποτέλεσμα να προκληθεί φραστικό επεισόδιο.

Δυο μέρες μετά, η γυναίκα, που έχει συγγενική σχέση με τον 42χρονο, προχώρησε στην υποβολή παραπόνων στην Αστυνομία. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της Ασφάλειας του Αγρινίου μάλιστα, μετά την καταγγελία ο ιερέας κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις και αποδέχθηκε τα σε βάρος του καταγγελλόμενα.

Οι συγγενείς της παθούσας, εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά εναντίον του, το οποίο μάλιστα έχει καταγραφεί ως περιστατικό στην Ασφάλεια Αγρινίου και δεν αποκλείεται να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όλα αυτά τη στιγμή που η τοπική κοινωνία σοκαρισμένη ενημερώνεται για τις πτυχές της σοβαρότατης υπόθεσης με τον 49χρονο κληρικό που κατηγορείται για βιασμό σε βάρος ανήλικης και κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Διαβάστε επίσης:

Ιερέας-Αγρίνιο: «Τα κορίτσια ζούσαν σε περιβάλλον προσηλυτισμού από πρόσωπο εμπιστοσύνης» (Video)

Βιασμός στο Αγρίνιο: Ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα

Αγρίνιο: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον ιερέα – Κατηγορείται και για βιασμό ανήλικων κοριτσιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:57