search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:16
MENU CLOSE

Τουρκία – Ελλάδα 63-81: Άλλο ένα βήμα πιο κοντά στο Τόκιο η Εθνική

04.07.2021 09:10
Sloukas_new

Με μια μυθική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος η Εθνική ομάδα επικράτησε 81-63 της Τουρκίας και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η άμυνα βοήθησε την Εθνική Ανδρών να βγει από τον «λήθαργο» της πρώτης περιόδου, να πετύχει μία σπουδαία ανατροπή και να πάρει πανηγυρική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά του Καναδά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (5/7, 02:05) στην τελευταία «στάση» πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 81-63 της Τουρκίας στα ημιτελικά και πλέον καλείται να διαψεύσει την αρνητική παράδοση που το θέλει να χάνει το τρένο της πρόκρισης για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, μέσω των Προολυμπιακών Τουρνουά (σε 11 τουρνουά έχει πάρει το «εισιτήριο» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μόνο σε αυτό που είχε πραγματοποιηθεί το 2008 στην Αθήνα).

Διαβάστε επίσης:

Κεφαλονιά-φωτιά: Μήνυμα από το 112 – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα όλο το βράδυ»

Κεφαλονιά: Εφιαλτική νύχτα για τους κατοίκους – «Μάχη» σε 7 πύρινα μέτωπα (Video)

O Τζεφ Μπέζος στη Σίφνο – Σε ποιο εστιατόριο έφαγε με επιχειρηματίες και δημοσιογράφους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:15