Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο και ο Σταμάτης Κόκοτας δε θα μπορούσε παρά να προσθέσει το δικό του «αντίο».
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές του «Πρίγκιπα» του λαϊκού τραγουδιού δε σταματούν να αποτίουν φόρο τιμής στον Τόλη Βοσκόπουλο, στέλνοντας μηνύματα μέσω social media.
Μόνο καλά έχει να θυμάται και ο Σταμάτης Κόκοτας, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τόλη Βοσκόπουλο.
«Ο Τόλης έχει κερδίσει τον σεβασμό των συναδέλφων του και την αγάπη του κόσμου. Ήταν ένα ευγενικό παιδί, ήταν κύριος.Όλη η Ελλάδα αποχαιρετά τον Τόλη. Καλό Ταξίδι!» τόνισε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί», εκφράζοντας τη συγκίνησή του.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Πέθανε η ηθοποιός Γκέλυ Μαυροπούλου
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου έγινε… viral παππούς (Photo)
Σοκ στην Premier League: «Ο Σίγκουρντσον κατηγορείται για παιδοφιλία»
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.