search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:16
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Πώς αποχαιρέτισαν οι επώνυμοι φίλοι του τον «πρίγκιπα» (Video)

19.07.2021 16:43
tolis-new

Η είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου έπεσε σαν κεραυνός όχι μόνο στο καλλιτεχνικό στερέωμα αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο. Μέσα σε απέραντη θλίψη άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί του τον αποχαιρέτισαν με τα καλύτερα λόγια.


Όλοι αναφέρουν ότι ήταν ένα «κύριος», ένας «μοναδικός» καλλιτέχνης, ένας «σπουδαίος» τραγουδιστής. Ο μουσικοσυνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε στο «Alpha Παντού» για τον συνεργάτη και φίλο του, Τόλη.

Για τον Τόλη μίλησε και ο γιος του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Γρηγόρης, ο οποίος λύγισε στον αέρα για την απώλεια αυτή: «Ξύπνησα και μου είπαν έφυγε ο Τόλης, δεν ήθελα να το πιστέψω, δυστυχώς είναι αλήθεια», είπε και συμπλήρωσε πως έχει να νιώσει έτσι, από τότε που έφυγε ο πατέρας του από τη ζωή. Είπε επίσης ότι δεν πρόκειται να ξεχάσει τις στιγμές που πέρασε μαζί με τον Τόλη.

Αλλά και η Μαρία Ιωαννίδου συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Τόλη με τον οποίο είχε συνεργαστεί πολλές φορές: «Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει. Το έμαθα από εσάς. Είναι συγκλονιστικό. Συγγνώμη που με ακούτε έτσι, αλλά εγώ γνώριζα τον Τόλη χρόνια πίσω στην πρώτη παράσταση που έγινε τότε για τη Μαριχουάνα, ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Ήταν συγκλονιστικός ο Τόλης. Γέμιζε όλη η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθει να δει τον Τόλη, αυτό τον ερωτικό, τον μελωδικό, τον όμορφο Τόλη Βοσκόπουλο. Είχαμε και πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ήταν γλυκός, τρυφερός, γενναιόδωρος με τις γυναίκες. Μου είχε χαρίσει τότε ένα σκυλάκι και το είχα 15 χρόνια. Τον αγαπούσα πολύ τον Τόλη ήταν εξαιρετικός, ήταν μοναδικός, ήταν ξεχωριστός και δεν είναι λόγια αυτά που λέγονται τώρα, είναι λόγια που λέγονται πάντα. Είναι ένα μεγάλο κομμάτι της καριέρας μου, της ιστορίας μου, της πορείας μου, γιατί καταλαβαίνετε, ήμουν και εγώ πολύ νεαρή τότε που ξεκινούσα. Πριν από έναν χρόνο ήμασταν μαζί. Όποτε έβγαινε στη σκηνή εγώ έκλαιγα. Μου έπιανε το χέρι πάνω στη σκηνή. Αυτή τη στιγμή χάνω ένα μέλος από την οικογένεια μου. Τον αγαπούσα, μου θύμιζε τόσα πολλά. Επρόκειτο να συνεργαστούμε ξανά, αλλά…».

Σπαραχτική ήταν η Ζωζώ Σαπουτζάκη όταν της ζητήθηκε να πει λίγα λόγια για τον Τόλη, τον καλό της φίλο: «Παρότι ήταν άρρωστος πολύ καιρό, νομίζω ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο η γυναίκα του, η οποία είναι ηρωίδα. Εξαιρετικός άνθρωπος, τον πρόσεξε, τον κοίταξε και αν έζησε μέχρι τώρα ήταν χάρη της γυναίκας του. Λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είμαι σε κατάσταση… συγγνώμη, δεν είμαι τόσο καλά»

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε για τον νονό του τον Τόλη και μοιράστηκε τις αναμνήσεις που είχε από παιδί με τον μεγάλο τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης:

Τόλης Βοσκόπουλος: 11 τραγούδια που θα μείνουν στις (πονεμένες) καρδιές όλων (Video)

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο Πρίγκιπας που ξεκίνησε από τη λαχαναγορά

Τόλης Βοσκόπουλος: Ράκος η Ζωζώ Σαπουντζάκη – «Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ…» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:16