search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:49
MENU CLOSE

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι θυελλώδεις έρωτες που τον σημάδεψαν – Από τη Λάσκαρη στη Μαρινέλλα και την Άντζελα Γκερέκου (video)

19.07.2021 12:01
VOSKOPOULOS

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή ο πρίγκιπας του λαϊκού τραγουδιού, Τόλης Βοσκόπουλος.

Πέρα από το απαράμιλλο ταλέντο και την χαρακτηριστική φωνή στην ιστορία έμειναν και οι θυελλώδεις σχέσεις του τραγουδιστή.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έκανε τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα την Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου (1990 – 1996) και την πρώην ηθοποιό και πρ. Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και Στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Άντζελα Γκερέκου (παντρεύτηκαν στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ).

Παράλληλα, το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της αλλά και με την γνωστή ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ Εραστές του ονείρου σημάδεψαν τη ζωή αλλά και την καριέρα του.

Δούκισσα

Το ότι η Δούκισσα και ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξαν ζευγάρι, είναι γνωστό.

Η Δούκισσα μίλησε το 2009 σε τηλεοπτική εκπομπή για την ζωή της ενώ αποκάλυψε και την παράνομη σχέση που είχε με τον τραγουδιστή. “Είχα σχέση με τον Τόλη Βοσκόπουλο όταν αυτός ήταν παντρεμένος” δήλωσε τότε η Δούκισσα ενώ είχε συνεχίσει λέγοντας “Μετά από μερικά χρόνια γνώρισα την γυναίκα του και της ζήτησα συγνώμη…”

Ζωή Λάσκαρη

Ο έρωτας της Ζωής Λάσκαρη και του Τόλη Βοσκόπουλου ξεκίνησε το καλοκαίρι του 1970 και τελείωσε το καλοκαίρι του 1973. Η αδελφή του τραγουδιστή, Παναγιώτα Βοσκοπούλου στα απομνημονεύματά της αναφέρεται και στον έρωτα του αδελφού της με τη Ζωή Λάσκαρη, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Στέλλα Στρατηγού:

«Τη Λάσκαρη τη γνώρισε όταν έπαιζαν μαζί στο «Μαριχουάνα Στοπ». Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί. Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της. Η Στέλλα η καημένη τότε που έφυγε με τη Δούκισσα, προσπάθησε, έτρεξε, τον «κυνήγησε» και τον κατάφερε να έρθει πίσω….

«Μα τώρα με τη Λάσκαρη δεν έκανε τίποτα, γιατί κατάλαβε πως ότι κι αν έκανε θα ήταν πια μάταιο. Φυσικά και φώναξε και έκλαψε και στενοχωρήθηκε. Μα όταν τελικά χώρισε έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και το ξεπέρασε. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε. Η ζωή συνεχίζεται και είναι τόσο ωραία. Ό,τι πέθανε, πάει πέθανε. Και ο έρωτας του Τόλιου για τη Στέλλα δεν υπάρχει, που θα πει πέθανε. Η Στέλλα το κατάλαβε και το κατάπιε και πια δεν είπε τίποτα άλλο….» έγραφε ακόμη η αδελφή του Τόλη.

Και συμπλήρωνε:

«Πάντως ένα πράγμα είναι βέβαιο: Μπορεί ο έρωτας του Τόλιου για εκείνη να πέθανε, έμεινε όμως η εκτίμηση και η αγάπη του και το ενδιαφέρον του που είναι πάντα ζωντανά για τη Στέλλα. Όσα χρόνια κι αν περάσανε, της το δείχνει με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, ό,τι ώρα και να του πει «Τόλιο έχω ανάγκη από λεφτά», κόβεται και της τα στέλνει. Και είπαμε, έφυγε με τη Λάσκαρη και άρχισε μια ιστορία μαζί της που κράτησε περίπου τρία χρόνια….

Τρία χρόνια έρωτας, πάθος και λατρεία. Μα και τρέλα και στενοχώρια και αγωνία. Έρωτας τρελός, λοιπόν, για τη Λάσκαρη. Θεά την έβλεπε και θεά την ένιωθε. Ξανθή αγαπημένη Παναγιά. Πρέπει, όμως, να πω πάλι πως καμιά γυναίκα του, εκτός από τη Στέλλα, δεν του έδειξε αυτή την αφοσίωση, αυτή την αγάπη. Τρία χρόνια με τη Λάσκαρη, λοιπόν, έρωτας και πάθος και έκσταση. Οι εραστές του ονείρου. Του ονείρου που τελείωσε και έσβησε τόσο γρήγορα. Αν εξαρτιόταν από αυτόν, αυτό το όνειρο θα μπορούσε να ήταν ατελείωτο και παντοτινό και πραγματικό. Μα αφού άλλα ονειρευόταν αυτός και άλλα μελέταγε εκείνη, το όνειρο πήρε τέλος….

Και μια μέρα βρέθηκε ως συνήθως μόνος, πικραμένος να κλαίει. Ήταν απαρηγόρητος. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Τόσο πολύ του είχε κοστίσει. Μεταξύ αυτών που του συμπαραστάθηκαν τότε ήταν και η Μαρινέλλα…».

Ο έρωτας του Τόλη και της Ζωής κράτησε 3 χρόνια και απασχόλησε πολύ τον Τύπο της εποχής. Ο νεαρός τότε τραγουδιστής και ηθοποιός είχε τραγουδήσει για εκείνη το «Ξανθή αγαπημένη Παναγιά».

«Ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου ο Τόλης και χαίρομαι όταν ακούω ότι πάει καλά στη ζωή του. Ήταν μία πολύ έντονη σχέση», δήλωνε η Ζωή Λάσκαρη….

Μαρινέλλα

Τον Δεκέμβριο του 1975, η Μαρινέλλα και ο Τόλης Βοσκόπουλος παντρεύονται στο διαμέρισμα που διατηρούσε η σπουδαία τραγουδίστρια, στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι. Στον μυστικό γάμο του ζευγαριού, ήταν μόλις 6 καλεσμένοι, ανάμεσά τους, το ζεύγος Κατσαρού που ήταν και κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδερφή της Μαρινέλλας.

«Στο δεύτερο γάμο μου με τον Βοσκόπουλο, είχαμε μόνο έξι καλεσμένους κι εμείς, το ζευγάρι, φορέσαμε μπλού τζήν! Εγώ ένα γιλέκο και φούστα μακριά και ο Τόλης τζήν παντελόνι. Παντρεύτηκαμε στο σπίτι μου στο Παγκράτι και ήμασταν: ο παπάς φυσικά πού ήρθε εκεί, οι κουμπάροι- μας πάντρεψε ο Γιώργος Κατσαρός με τη γυναίκα του- ήταν ο Φρέντυ Γερμανός με την κοπέλα του και η Λένα η Παμέλα-που είχε τη “Νεράϊδα- μαζί με τον άντρα της», έχει δηλώσει η Μαρινέλλα σε συνέντευξη της για το γάμο της με τον Τόλη.

Τζούλια Παπαδημητρίου

Ισώς η πιο επεισοδιακή σχέση στη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν εκείνη με την Τζούλια Παπαδημητρίου.

Ο «άρχοντα της πίστας» γνωρίστηκε με την Τζούλια Παπαδημητρίου και η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε το 1984 ενώ άρχισαν να συζούν από τον επόμενο χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, και συγκεκριμένα στις 8/2/1986, η Τζούλια γέννησε τη Χαρά, η οποία φερόταν αρχικά ως «καρπός της εκτός γάμου σχέσης τους». Μάλιστα, τρεις ημέρες μετά τον τοκετό, στις 11/2/1986, ο Τόλης έσπευσε σε συμβολαιογράφο των Αθηνών και με την 12773/11-2-1986 πράξη αναγνώρισε εκουσίως τη Χαρά ως δικό του παιδί.

Στη συνέχεια, το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 1990, ο Τόλης παντρεύτηκε με την Τζούλια, αλλά τον Σεπτέμβριο του 1996 με την 1940/1996 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών λύθηκε συναινετικά ο γάμος τους και η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πληροφορήθηκε από τη μικρότερη αδελφή του, την ηθοποιό Γκάρυ Βοσκοπούλου ότι «δεν είναι βιολογικός πατέρας της Χαράς και ότι αυτή δεν γεννήθηκε από τη σχέση του με την Τζούλια Παπαδημητρίου, αλλά από τεχνητή γονιμοποίηση με ξένο σπερματοζωάριο αγνώστου άνδρα».

Ακολούθησε μακρά δικαστική διαμάχη και μετά από δεκαετίες δικαστική απόφαση απαγόρευσε στη Χαρά να χρησιμοποιεί το επίθετο «Βοσκοπούλου».

Άντζελα Γκερέκου

Με την τελευταία του σύζυγο, ο Τόλης Βοσκόπουλος έμεινε παντρεμένος 25 χρόνια, μέχρι δηλαδή το τέλος της ζωής του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν η Γκερέκου πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας.

Το ίδιο βράδυ γεννήθηκε και ο έρωτας τους. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1996 στην Κέρκυρα και το 2001 απέκτησαν την κόρη τους Μαρία.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος – Η ζωή και το έργο του (Photos/Video)

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο Πρίγκιπας που ξεκίνησε από τη λαχαναγορά

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με την κόρη του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:48