search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.01.2026 20:05
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για μίνι – ανασχηματισμό: Ο Μητσοτάκης δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν προσχηματική

13.08.2021 11:40
syriza_new

Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον μίνι – ανασχηματισμό που έκανε και ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής κάνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει με κάθε του κίνηση να αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τίποτα, δεν διδάχτηκε τίποτα και η συγνώμη του ήταν απολύτως προσχηματική. Ενώ οι εστίες ακόμη σιγόκαιγαν έκανε ανασχηματισμό αφήνοντας όλους τους υπεύθυνους για την καταστροφική διαχείριση των πυρκαγιών στις θέσεις τους», λέει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη ανακοίνωσή του.

Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται και στα πρόσωπα του ανασχηματισμού και υπογραμμίζει:

«Αναβάθμισε τον κ. Σκέρτσο που με τα ψέματά του για τα εναέρια Μέσα πυρόσβεσης, τα οποία επιβεβαίωσε μέχρι και ο κ. Χαρδαλιάς, εξόργισε όλη την Ελλάδα. Και υποβάθμισε την κα Πελώνη, ώστε να μπορεί να συνεχίσει άνετα τις διακοπές της. Επιβεβαίωσε έτσι, πως όλη την ευθύνη τη φέρει στο ακέραιο ο επικεφαλής του ξεχαρβαλωμένου επιτελικού κράτους, ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Οικονόμου: Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Μίνι ανασχηματισμός: Κυβερνητικός εκπρόσωπος ο Γιάννης Οικονόμου – Αναβάθμιση Τριαντόπουλου

Τσίπρας από Ηλεία: Καταγγελίες για απουσία των εναέριων μέσων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.01.2026 20:03