search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:56
MENU CLOSE

Εξώδικο του Open στο PowerGame για δημοσίευμα

10.09.2021 14:53
opentv-682×384

Διαψεύδει το Open δημοσίευμα του site powergame.gr, με τίτλο «Η έκπληξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η εντολή Ιβάν για πώληση του Open και η ιταλική ΔΕΠΑ Υποδομών».

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει ο σταθμός:

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN (Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε.) και η εταιρεία Dimera Media Investments, μοναδική του μέτοχος, διαψεύδουν κατηγορηματικά, επιδίδοντας σχετική εξώδικη δήλωση, το απολύτως αναληθές και κακόβουλο άρθρο του site powergame.gr, που δημοσιεύτηκε στη στήλη «The Big Mouth», με τίτλο «Η έκπληξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η εντολή Ιβάν για πώληση του Open και η ιταλική ΔΕΠΑ Υποδομών. Οι εταιρείες OPEN και Dimera Media Investments ζητούν άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, ακολουθώντας αυτή τη φορά τη νομική οδό, με εξώδικο προς το συγκεκριμένο site για την ψευδή και άκρως δυσφημιστική αναφορά. Η Dimera Media Investments, επίσης, διαψεύδει κατηγορηματικά το ψευδές δημοσίευμα περί επικείμενης μεταβολής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του τηλεοπτικού σταθμού και καθιστά σαφές πως συνεχίζει τη επενδυτική της δραστηριότητα στο χώρο των media”.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση: «Σύννεφα» στο Πρωινό – Ξανά πρώτη η Δανάη Μπάρκα

Τηλεθέαση: Σαρώνουν τα σήριαλ, καταποντίζονται τα reality

ΑΝΤ1: Το πρόγραμμα για τη νέα σεζόν – Όλες οι αλλαγές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 13:54