search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:24
MENU CLOSE

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Σε κλίμα συγκίνησης το τελευταίο «αντίο» (videos)

21.09.2021 16:35
5380861

Ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά στιγμές έλαβαν χώρα στην κηδεία του «σοφού» του ευρωπαϊκού μπάσκετ Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Μία εικόνα χίλιες λέξεις αυτή που η αγαπημένη του dream team με προπονητή τον «μαθητή» του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον Ντίνο Ράτζα, τον Σάσα Ντανίλοβιτς, τον Γιούρι Ζντοβτς, τον Ζάρκο Πάσπαλιε και τον Βλάντε Ντίβατς να σηκώνουν το φέρετρό του.

Ο “σοφός” του ευρωπαϊκού μπάσκετ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, αφήνοντας “φτωχότερο” το άθλημα, αλλά και όλους όσους είχε πάρει υπό τη… σκέπη του όλα αυτά τα χρόνια στους πάγκους.

Στο Βελιγράδι βρίσκονται πολλοί από αυτούς, μαζί και με πλήθος απλού κόσμου για την κηδεία του Ίβκοβιτς.

Έντονη και η ελληνική παρουσία, αφού στη σερβική πρωτεύουσα ταξίδεψαν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Σκινδήλιας, ο Νίκος Λεπενιώτης και ο Χρήστος Μπαφές από τον Ολυμπιακό, καθώς και οι Δημήτρης Ιτούδης, Νίκολα Πέκοβιτς, Δήμος Ντικούδης, Θοδωρής Παπαλουκάς και πολλοί άλλοι.

Διαβάστε επίσης:

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το αντίο των Αγγελόπουλων

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Τον σκότωσε το πάθος του για τα περιστέρια; (Video)

«Εθνικάρας»: Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Μαντζουράνη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:24