search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:25
MENU CLOSE

Επίθεση με βιτριόλι: Παρούσα στη δίκη η κατηγορούμενη, πώς αντέδρασε η Ιωάννα – Τι της είπε η Πρόεδρος (photos/videos)

30.09.2021 09:26
drastis_exo

Εμφανίστηκε τελικά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι.

Η 37χρονη οδηγήθηκε στο δικαστήριο υπό αστυνομική συνοδεία και με χειροπέδες χέρια.

Η Ιωάννα είχε δηλώσει πολλές φορές ότι θα βρίσκεται καθημερινά στη δίκη γιατί θέλει να βρεθεί απέναντι στη γυναίκα που της άλλαξε για πάντα τη ζωή. Οι συνήγοροι της Ιωάννας και η μητέρα της την πλησίασαν, ενημερώνοντας τη πως η κατηγορούμενη βρίσκεται στο κτίριο.

«Μην νιώσεις άσχημα αν συγκινηθείς… είναι ανθρώπινο” της είπαν χαρακτηριστικά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα δάκρυσε.

Η Ιωάννα κάθισε στην πρώτη θέση των εδράνων στην αριστερή πλευρά της αίθουσας, φανερά φορτισμένη, κοντά στους συνηγόρους της ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει με την ψυχολόγο της.

Αστυνομικοί σχημάτισαν κλοιό προστασίας γύρω από την κατηγορούμενη, με σκοπό την αποφυγή σοβαρού επεισοδίου.

Καταθέτει η Ιωάννα – «Αν αισθανθείτε δυσφορία, ενημερώστε με»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είχε αφιχθεί λίγο νωρίτερα προκειμένου να ανέβει στο βήμα ώστε να καταθέσει για όλα όσα έγιναν την ημέρα της επίθεσης και για τα δεινά που βιώνει έκτοτε.

Λίγο πριν τις 10 το πρωί η Ιωάννα Παλιοσπύρου ξεκίνησε την κατάθεση της στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα. Η πρόεδρος του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, απευθυνόμενη στην Ιωάννα της είπε: «Αν αισθανθείτε δυσκολία, δυσφορία ενημερώστε με».

Το θύμα της ακραίας επίθεσης ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα για να εξιστορήσει όσα έγιναν εκείνο το πρωί. Το πρωί που ακολουθώντας μία ρουτίνα για να πάει στη δουλειά της στην Καλλιθέα, ούτε θα μπορούσε να φανταστεί πως πλησιάζοντας το ασανσέρ για να ανέβει στο λογιστικό γραφείο, απείχε μόνο μερικά δευτερόλεπτα από τη διακινδύνευση της ζωής της, από μία ραγδαία και βάναυση αλλαγή σε ότι έκανε ως τότε. Θα εξιστορήσει όμως και για το «μετά». Γιατί η 35χρονη Ιωάννα, δεκαέξι μήνες μετά, δεν έχει ολοκληρώσει όλες τις επεμβάσεις και θεραπείες που απαιτούνται ώστε να μπορεί να επανέλθει «όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να γίνω φυσιολογικός άνθρωπος» , όπως έγραψε και η ίδια σε λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης:

ΕΟΔΥ: Πού θα γίνονται σήμερα δωρεάν rapid test

Επίθεση με βιτριόλι: Αναβιώνει ο εφιάλτης – Καταθέτει στη δίκη η Ιωάννα – Θα εμφανιστεί στα δικαστήρια η κατηγορούμενη;

Νίκαια: Οικιακή βοηθός νάρκωσε τον ηλικιωμένο που πρόσεχε και του έκλεψε τη σύνταξη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:24