search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:14
MENU CLOSE

Κεραμέως για αξιολόγηση: Δεν τίθεται θέμα απόλυσης εκπαιδευτικών

01.10.2021 09:47
kerameos_new

Ευθεία επίθεση εναντίον της συνδικαλιστικής ηγεσίας δασκάλων και καθηγητών εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Επί 40 χρόνια συνδικαλιστικές ηγεσίες απεργούν γιατί δεν τους αρέσει η αξιολόγηση, σχολίασε η υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη απεργία-αποχή διαρκείας των Ομοσπονδιών των εκπαιδευτικών.

Παράλληλα η Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100.3, θέλησε να διαβεβαιώσει ότι δεν τίθεται θέμα απόλυσης εκπαιδευτικών με την αξιολόγηση.

«Πρόκειται για ψηφισμένο νόμο του κράτους που εφαρμόζεται στις περισσότερες χώρες της ΕΕ και που στοχεύει στην αξιολόγηση του ίδιου του σχολείου, προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας», ανέφερε η υπουργός Παιδείας.

Τέλος, η Νίκη Κεραμέως χαρακτήρισε αποτρόπαια τα βίαια επεισόδια στη Σταυρούπολη και πρόσθεσε πως ήταν χρέος της να τα αναφέρει στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Νομίζω ότι καμάρωνε η κατηγορούμενη» – «Βλέπει την Ιωάννα και ευχαριστιέται» (video)

Εμβόλιο γρίπης: Ξεκινά η διάθεση του – Δεν απαιτείται χρονική απόσταση από το εμβόλιο του κορωνοϊού

Σεισμός στην Κρήτη: Μη κατοικήσιμα πάνω από 1.300 σπίτια – Συνεχίζονται οι έλεγχοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:01