search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Λιονέλ Μέσι: Κινηματογραφική διάρρηξη στο ξενοδοχείο όπου μένει – Πήραν χιλιάδες ευρώ

01.10.2021 17:01
messi_paris-new

Η συμμορία που διέρρηξε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού, «Royal Monceau de Paris» στο οποίο μένει ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο Λιονέλ Μέσι, τα είχε σκεφτεί και οργανώσει όλα στην εντέλεια.
Η εισβολή της αλλά και ο τρόπος που έδρασαν τα μέλη της θυμίζει πραγματικά χολιγουντιανή ταινία.

Δυο από τα μέλη της με ειδικούς γάντζους και σχοινιά μπήκαν από την ταράτσα, κάποιοι άλλοι από την είσοδο του προσωπικού ενώ ο αρχηγός μπήκε σαν κύριος από την κεντρική είσοδο.
Όταν πια συναντήθηκαν στον 6ο όροφο έδρασαν ταχύτατα και σε λίγα λεπτά «άρπαξαν» χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, από 4 δωμάτια του ξενοδοχείου. Την ίδια στιγμή όπως αναφέρει και η Bild ο Μέσι βρισκόταν στο πολυτελές δωμάτιο του του συνολικού εμβαδού 350 τετραγωνικών μέτρων, μαζί με την οικογένεια του, έναν όροφο χαμηλότερα, στον 5ο .


Η εφημερίδα αναφέρει πως από την ημέρα που ο Μέσι μετακόμισε στο ξενοδοχείο τα μέτρα ασφαλείας έχουν γίνει δρακόντεια όμως παρά το γεγονός αυτό η σπείρα έδρασε με ευκολία. Βέβαια πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους, αλλά το οπτικό υλικό εξετάζεται από τη Γαλλική αστυνομία.

Μία ένοικος του ξενοδοχείου δήλωσε ότι της έκλεψαν ένα κολιέ, αξίας 3.500 ευρώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας, σχεδόν 600 ευρώ και περίπου 2.300 ευρώ σε μετρητά, ενώ μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Sun» είπε χαρακτηριστικά:
«Αν πληρώνεις μία περιουσία για ένα κομψό και ασφαλές ξενοδοχείο και μπορεί να εισβάλει κάποιος στο δωμάτιό σου, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό…Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι, από τις κάμερες παρακολούθησης, εντόπισε δύο άνδρες με μια τσάντα στην οροφή του ξενοδοχείου , αλλά δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει».


Η σουίτα που κατοικοεδρεύει ο Μέσι και η οικογένεια του στοιχίζει 20.000 ευρώ την ημέρα και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, τρία μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο και επτά τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το ξενοδοχείο παρέχει στον σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και την οικογένεια του σε 24ωρη βάση, έναν σοφέρ για να τους μεταφέρει όπου επιθυμούν κι ένα σεφ για να τους μαγειρεύει.

Διαβάστε επίσης:

ΕΠΑΛ Ευόσμου: Συγκλονιστική μαρτυρία δημοσιογράφου που δέχτηκε επίθεση από ακροδεξιούς (Videos)

«Όχι» ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνογαλλική Συμφωνία αν δεν αλλάξουν τα άρθρα 2 και 18

Μελάνια Τραμπ: Η προσωπάρχης της βγάζει στη φόρα τις ανασφάλειες και τα πιπεράτα μυστικά της «Ραπουνζέλ» του Λευκού Οίκου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01