ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 08:40
MENU CLOSE

Γρηγόρης Πετράκος σε κανάλια: «Κάνω εμετό στη μούρη σας» (Video)

14.10.2021 10:55

Επίθεση στα κανάλια έκανε αυτή τη φορά ο γνωστός αντιεμβολιαστής Γρηγόρης Πετράκος. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης μόνο για… εμβολιασμένους.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής ειπώθηκε πως ο Γρηγόρης Πετράκος δέχθηκε πληθώρα σχολίων από «οπαδούς» του οποίοι τον κατέκριναν για την επιλογή του ενώ έγινε υπενθύμιση πως σε πρότερο χρόνο ο ίδιος άνθρωπος είχε στοχοποιήσει τον Πάνο Κιάμο για το ότι το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε θα δεχόταν μόνο εμβολιασμένους πελάτες.

Το εν λόγω ρεπορτάζ ωστόσο, προκάλεσε την αντίδραση του Γρηγόρη Πετράκου ο οποίος επιτέθηκε στα κανάλια μέσω βίντεο που ανήρτησε στα Social Media.

«Ο Πετράκος λέει θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους. Αλήθεια; Μπορώ να κάνω εμετό επάνω στην μούρη σας με αυτό που είπατε. Τι ζητάτε από μένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω Να μην επιβιώσω; Δεν καταλαβαίνω τι μου ζητάτε», λέει στο βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το στέλεχος του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, τραγουδά στο εν λόγω κέντρο στην Πάτρα από τον Ιούλιο διενεργώντας rapid test, όπως ορίζει η σχετική ΚΥΑ την οποία και επικαλείται. «Ουδέποτε υποστήριξα πως δεν μπορεί κάποιος να εργάζεται με τεστ. Η αντίρρησή μου ήταν πάντα στον εκβιασμό σε εμβολιασμό μέσω της εργασίας», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: «Θα πεις την αλήθεια ή να φύγω;» ρώτησε η Ιωάννα – «Συγγνώμη» από την κατηγορούμενη (photos/video)

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που φέρει σημάδια κακοποίησης – Τι εξετάζουν οι αρχές

Αμβρόσιος: Κατασκεύασμα σατανικών δυνάμεων ο κορωνοϊός – O Ιερώνυμος διέλυσε την εκκλησία

ΚΥΡΙΑΚΗ 20.07.2025 08:29
Exit mobile version