search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 06:06
MENU CLOSE

Κοζάνη: Χωρίς θέρμανση η πόλη, για δεύτερη νύχτα

18.10.2021 23:36
dei-kozani-new

Εντοπίστηκε λίγο μετά το μεσημέρι από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ το ακριβές σημείο της βλάβης στον κεντρικό αγωγό της τηλεθέρμανσης Κοζάνης όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης Κώστα Κυτίδη τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την αποκατάσταση του προβλήματος που έχει ως συνέπεια από την Δευτέρα το βράδυ όλη η πόλη να είναι χωρίς θέρμανση.

Ο κ. Κυτίδης ανέφερε ότι το μέγεθος της διαρροής ήταν μεγαλύτερο του αναμενόμενου, γεγονός που σημαίνει ότι η επιδιόρθωσή του και η εκ νέου τροφοδότηση του δικτύου με ζεστό νερό, καθώς και οι δοκιμές υπό συνθήκες πίεσης να χρειαστούν περισσότερο χρόνο από αυτόν που είχαμε προβλέψει αρχικά.

Όπως όλα δείχνουν, η πόλη της Κοζάνης θα περάσει δεύτερη νύχτα χωρίς θέρμανση. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ το δίκτυο της Τ/Θ θα έχει ζεστό νερό το πρωί της Τρίτης 19 Οκτωβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Είναι όλα ψέματα» απαντά στις κατηγορίες ο σύντροφος της μητέρας

Άρειος Πάγος: Δεν μείωσε την ποινή του Αλέξανδρου Αγγλούπα για τον πυροβολισμό στη Γωγώ Φαρμάκη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη στην Αθήνα, λόγω Ολυμπιακής Φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31