search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:00
MENU CLOSE

Τοπ 10 – 21 Οκτωβρίου: Μαζική συγκέντρωση τηλεθεατών μετά τις 21.00

22.10.2021 22:33
tiletheasi

Είναι πασιφανέστατο. Υπάρχει ραντεβού. Και δεν αλλάζει όπως δείχνουν τα πράγματα. Ούτε φαίνεται να αλλάξει και στην πορεία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Η γενική κατάταξη της Nielsen με τις κορυφαίες προτιμήσεις των τηλεθεατών είναι λες και κάποιος πάτησε το «pause» στο κοντρόλ και πάγωσε η εικόνα όχι στην τηλεόραση αλλά στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Από την Τετάρτη έως την Πέμπτη δεν άλλαξε τίποτα. Τα γνωστά δηλαδή: 1ος ο «Σασμός», 2ες οι «Άγριες μέλισσες», 3η η «Γη της ελιάς».

Μαζική συγκέντρωση τηλεθεατών– μιλάμε για πάνω από συνολικά 3,3 εκατ. τηλεθεατές, από τις 21.00 και ώς τις 24.00- μπροστά στους δέκτες τους να βλέπουν ένα από τα επεισόδια των τριών σειρών που αναφέραμε πιο πάνω.

Αν σκεφτείτε ότι κάποιοι προτίμησαν Netflix ή πρόταση κάποιας από τις συνδρομητικές πλατφόρμες- που δεν είναι και λίγες- άλλοι μπορεί να ήταν στο Youtube κλπ κλπ βάλτε με το μυαλό σας τί απομένει για τα υπόλοιπα σοβαρά προγράμματα που προσπαθούν να κεντρίσουν την προσοχή.

Το μόνον που άλλαξε από την χθεσινή «εικόνα» είναι η εμφάνιση της θρυλικής πλέον σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που πλασαρίστηκε στην έκτη θέση του πίνακα με τα 10 καλύτερα της ημέρας. Και κοντράρισε στα ίσα τον «Ήλιο» του ΑΝΤ1, ο οποίος άντεξε στην πίεση, αν και πρέπει να ζορίστηκε λίγο.

Ο Σκάι πάλι απέμεινε να βλέπει ως καλύτερα από το σύνολο των παραγωγών του πρόγραμματα για φέτος να είναι για μια ακόμη φορά τα δελτία ειδήσεων του και αυτό το πιστώνεται ο Βασίλης Παπαδρόσος, ο οποίος «χτίζει» σιγά σιγά όπως έκανε όταν ήταν και στο «τιμόνι» ειδήσεων του Alpha.

Πάλι όμως για δελτία ειδήσεων όσοι γνωρίζουν αλλά και όσοι έχουν ζήσει στιγμές ενημέρωσης σε προηγούμενες εποχές, όχι πάντως μακρινές, έχουν να λένε ότι δεν είναι αποδόσεις αντιπροσωπευτικές, για δελτία ειδήσεων.

Από το κάδρο απουσιάζουν τα δελτία των ΑΝΤ1 και Mega και τέλος πάντων η συνολική εικόνα τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων λέει κάτι.

Διαβάστε επίσης:

Σημαντική τιμητική διάκριση του Ομίλου Αντ1 για την συνεισφορά του στις πυρκαγιές από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (photos)

Πυρ και μανία το Twitter με τον Σρόιτερ για την εκπομπή από τις φυλακές Τρίπολης

Κομάντα και Δράκοι – «Μυστικά» αποκαλύπτονται στο επεισόδιο της Κυριακής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01