search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:30
MENU CLOSE

J2US: Η Σταμάτη «έσκασε» τον Φασουλή – «Σκάσε λίγο!» (Video)

24.10.2021 09:40
Sasa_stamati

Η Σάσα Σταμάτη έβγαλε από τα ρούχα του τον Σταμάτη Φασούλη στο χθεσινό live του μουσικού show του Alpha.

Όλα ξεκίνησαν από ένα σχόλιο της δημοσιογράφου: «Είσαι πάντα ξινισμένος όταν με βλέπεις» είπε στον Σταμάτη Φασουλή, πριν προλάβει να ακούσει την κριτική του για την ερμηνεία της στο J2US.

O καλλιτέχνης και κριτής του μουσικού σόου του Alpha της απάντησε:  «Είσαι υπέροχη, είσαι πολύ ωραία είσαι κούκλα, είσαι από τις ωραιότερες γυναίκες και το σπαταλάς σε διάφορες εξυπνάδες που λες. Γιατί αγάπη μου; Γιατί λες τόσες εξυπνάδες; Άσε να ακούσεις και τους άλλους που λένε. Είναι η πρώτη φορά που τραγούδησες ωραία το τραγούδι, είναι ένα σπάνιο τραγούδι, δεν έκανες παραφωνίες πολλές τουλάχιστον. Πρώτη φορά σε είδαμε να τραγουδάς. Μην θες να πεις και εξυπνάδες. Στάσου εκεί όπως είσαι, δωρική».

Η Σάσα Σταμάτη επιχείρησε ξανά να τον διακόψει με αποτέλεσμα ο Σταμάτης Φασουλής να μην κρατηθεί και να αναφωνήσει «σκάσε λίγο»!

«Αν έλεγα εγώ το σκάσε στην τηλεόραση θα με είχαν λιθοβολήσει» αποκρίθηκε η Σάσα Σταμάτη με τον Νίκο Κοκλώνη να λέει στον Σταμάτη Φασουλή: «Να αγιάσει το στόμα σου».

Διαβάστε επίσης:

Πέραμα: Άρχισε η απομαγνητοφώνηση των συνομιλιών της ΔΙΑΣ με το κέντρο της Άμεσης Δράσης

Καιρός: Θυελλώδεις βοριάδες και καταιγίδες σήμερα- Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αύριο (Video)

Κορωνοϊός: «Ο πατριωτισμός δεν μετριέται πάντα με τις παρελάσεις» – «Καμπανάκι» και από Λουκίδη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24