search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:48
MENU CLOSE

Γιώργος Κατρούγκαλος: Λιποθύμησε στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

27.10.2021 18:30
katroygalos876-new

Τις αισθήσεις του έχασε μέσα στην Μητρόπολη Αθηνών όπου βρισκόταν για την κηδεία της Φώφης Γεννηματά ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κατρούγκαλος.

Ο κ. Κατρούγκαλος αισθάνθηκε αδιαθεσία την ώρα του επικηδείου του γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να υπάρξει αναστάτωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρευρισκόμενοι έσπευσαν να προσφέρουν την βοήθειά τους , με τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, γιατρό στο επάγγελμα, Μπουρχάν Μπαράν  να είναι πάνω από τον Γιώργο Κατρούγκαλο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κάθισε σε καρέκλα και συνήλθε, με αποτέλεσμα να επιλέξει να παραμείνει ως το τέλος της τελετής. Άγνωστο παραμένει για ποιον λόγο λιποθύμησε ο κ. Κατρούγκαλος, πιθανολογείται ότι συνέβη λόγω ορθοστασίας.

Ο κ. Κατρούγκαλος είναι, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, πλέον καλά στην υγεία του. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στο παρελθόν αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Βγήκε από τη ΜΕΘ η Μαριέττα Γιαννάκου

Ντόρα Μπακογιάννη: Υποβασταζόμενη και με πατερίτσες στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη βόλτα με τα δίδυμα (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33