search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:38
MENU CLOSE

Βάσω Λασκαράκη: Η αποκάλυψη που σόκαρε τον Λευτέρη Σουλτάτο (βίντεο)

02.11.2021 16:21
Λασκαράκη: Η σχέση με τον Τσιμιτσέλη μετά το διαζύγιο  - Media

Σε μία αποκάλυψη για τη Βασω Λασκαράκη προχώρησε ο Λευτέρης Σουλτάτος μετά από ανάρτηση μίας σειράς βίντεο στο λογαριασμό του στο Instagram

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Οι δυο τους δημοσιεύουν πολύ συχνά προσωπικές τους στιγμές στο Instagram και φαίνεται πως το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα, κατά τον οποίο δε διστάζει ακόμα και να κοροϊδέψει, με γλυκό τρόπο ο ένας τον άλλον.

Πρόσφατα, η Λασκαράκη και ο Σουλτάτος ήταν στο αυτοκίνητο και την ώρα που άκουγαν μουσική, ο σεφ προέβη σε μία αποκάλυψη, ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό, με τη συνειδητοποίηση της σχέσης του τραγουδιού με τη σύζυγό του.

Το τραγούδι εξετάσεων της Βάσως Λασκαράκη

Ο Λευτέρης Σουλτάτος δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram. Σε αυτά φαίνεται η Λασκαράκη να τραγουδάει με ιδιαίτερη ζωντάνια και πάθος ένα τραγούδι.

Ο 43χρονος σεφ, τότε, δείχνει πως δεν μπορεί να πιστέψει με τίποτα ότι αυτό είναι το τραγούδι, το οποίο όχι μόνο ήταν στις εξετάσεις της Λασκαράκη στο κρατικό αλλά και ότι με αυτό πέρασε.

Οι δυο τους, πάντως, έδειξαν να απολαμβάνουν απίστευτα αυτό που συνέβαινε και, όσο περισσότερο άκουγε τον σεφ η ηθοποιός, τόσο πιο χαρούμενη τραγουδούσε το τραγούδι.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Ξιαρχό: Καταγγελία κατά του χορευτή – «Αγόρια μαθητές του έχουν δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση» (Video)

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ξεσπά κατά των αρνητών – «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε αριστο-τενεκέδες;»

Μαρίνα Πατούλη: «Αν είναι να αλλάξω επώνυμο, θα προσθέσω του επόμενου συζύγου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:37