Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Βαρύ κατηγορητήριο για την 49χρονη που πυροβόλησε, χθες το μεσημέρι, στο Χαλάνδρι, τον 68χρονο οφθαλμίατρο, με τον οποίο είχαν αποκτήσει ένα παιδί, 12 ετών.
Ο εισαγγελέας Ιωακείμ Κασσωτάκης άσκησε στην 49χρονη εικαστικό για το περιστατικό στο Χαλάνδρι ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομης οπλοφορίας κατ’ εξακολούθηση, παράνομης οπλοχρησίας, ενδοοικογενειακής απειλής και απόπειρας αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια.
Κατά την έξοδό της από τον Εισαγγελέα η 49χρονη φώναζε προς τους δημοσιογράφους: «Άρπαξε 5 χρόνια την κόρη μου και την βίασε και ο εισαγγελέας ανηλίκων δεν έκανε τίποτα».
Υπενθυμίζεται, ότι από την αστυνομική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου σημειώθηκε το περιστατικό, το περίστροφο με το οποίο η κατηγορούμενη φέρεται ότι πυροβόλησε τον γιατρό, ενώ στο αυτοκίνητό της εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, ξίφος σε θήκη, δύο κινητά τηλέφωνα, τράπουλα και εγχειρίδιο.
Η συλληφθείσα, παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή.
Διαβάστε επίσης:
Πρόκληση: Κατέσχεσαν τα έξοδα κηδείας από μακροχρόνια άνεργη (Video)
Χρήστος Κυριαζής: Το Σάββατο η κηδεία – Η επιθυμία της οικογένειας
Γλυφάδα: Πήγαν να απαγάγουν 12χρονο κορίτσι μέρα-μεσημέρι
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.