search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:41
MENU CLOSE

Κώστας Ραπτόπουλος: «Τον έδειρα γιατί με είπε κερατά»

23.11.2021 15:30
raptopoylos.jpg

Αναβλήθηκε για την προσεχή Πέμπτη (25/11) η εκδίκαση της υπόθεσης του γνωστού παραγωγού αθλητικών εκπομπών, Κώστα Ραπτόπουλου.

Ο παραγωγός συνελήφθη έπειτα από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του πρόσωπο που συμμετείχε στις εκπομπές του ως πανελίστας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο κύριος Ραπτόπουλος έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι του πανελίστα και μόλις τον είδε φέρεται να τον ξυλοφόρτωσε.

Ο Κώστας Ραπτόπουλος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, για εξύβριση και για απειλή. Μετά την απόφαση για αναβολή ο παραγωγός αθλητικών εκπομπών αφέθηκε ελεύθερος.

Εξηγώντας στην πρόεδρο του αυτόφωρου μονομελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης γιατί έδειρε τον συνεργάτη του, ο κ. Ραπτόπουλος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον αποκαλούσε κερατά και μιλούσε με προσβλητικά λόγια για τη γυναίκα του.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το έγγραφο που ξεσήκωσε «θύελλα» στους γιατρούς – Μείωση τακτικών χειρουργείων μέχρι 80%

Κορωνοϊός: Οι επίσημες οδηγίες της Επιτροπής Εμβολιασμού – Πότε και πώς θα κάνουμε την τρίτη, ενισχυτική, δόση εμβολίου

Κορωνοϊός-Πάτρα: 26 κρούσματα σε γηροκομείο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:40