search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:29
MENU CLOSE

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας (Video)

03.12.2021 11:11
lydia_new

Δεν θα αλλάξει το επίθετο της μικρής Λυδίας, κόρης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν.

Οι γονείς της τελευταίας διαψεύδουν  την πληροφορία ότι υπάρχει από την πλευρά τους η πρόθεση ή η σκέψη να προχωρήσουν στην αλλαγή του επίθετου της μικρής Λυδίας.

Η διάψευση έρχεται μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, που χαρακτηρίζει μάλιστα τις πληροφορίες αυτές ως «φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων».

Σε δήλωσή του στο STAR, ο δικηγόρος Αθανάσιος Χαρμάνης: «Η δύσμοιρη οικογένεια της Καρολάϊν, επιφορτισμένη με την φροντίδα για την σωστή ανατροφή της μικρής Λυδίας, είναι διαρκώς υποχρεωμένη να διαψεύδει φανταστικά σενάρια νοσηρών εγκεφάλων. Τελευταίο “κρούσμα” η δήθεν πρόθεση για αλλαγή του επωνύμου της μικρής Λυδίας.

Ως γνωστόν η αλλαγή του επωνύμου επέρχεται με δικαστική απόφαση, κατόπιν αιτήσεως του ενδιαφερομένου δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του.

Προς άρσιν πάσης παρεξηγήσεως, ηθελημένης ή μη, δηλώνω ότι ουδέποτε έλαβα τέτοια εντολή, διαβεβαιώ δε ότι ουδεμία τέτοια σκέψη της οικογένειας υπήρξε, δεδομένου ότι μια τέτοια ενέργεια δεν διαγράφει την ιστορία, ούτε απαλύνει τον αβάσταχτο πόνο».

Η είδηση μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, που μετέφερε δήλωση συγκρατούμενου του προφυλακισμένου καθ΄ ομολογία του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο πιλότος, όταν έμαθε για την αλλαγή του επωνύμου από τα μέσα ενημέρωσης, εξοργίστηκε.

Διαβάστε επίσης

Σοκ στον Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός γυναικολόγος

Κορωνοϊός: Πήρε διαζύγιο από τη γυναίκα του γιατί έκανε το εμβόλιο (Video)

Εορταστικό ωράριο: Πότε είναι ανοιχτά τα μαγαζιά τις ημέρες των Χριστουγέννων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 16:29