search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:25
MENU CLOSE

Εμβολιασμός: Έκτακτες ανακοινώσεις το απόγευμα για την τρίτη δόση

03.12.2021 14:21
themistokleous_new

Για τις τελικές αποφάσεις της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών σχετικά με τον χρόνο χορήγησης της τρίτης δόσης του εμβολίου θα ενημερώσει το απόγευμα, στις 18:00, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας σε έκτακτη ενημέρωση.

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών θα γίνει από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Θα προηγηθεί η συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού για να δώσει το «πράσινο φως» για την επίσπευση της «Επιχείρησης Ελευθερίας».

Νωρίτερα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε τονίσει το πιθανότερο είναι να ανοίξει για όλους η τρίτη δόση στους τέσσερις μήνες.

«Υπάρχουν τα διαθέσιμα ραντεβού έχουμε το μηχανισμό. Όταν ανοίξει η πλατφόρμα. Όσοι έχουν εμβολιαστεί μέχρι τέλος Αυγούστου μέχρι τα μέσα Ιανουάριου θα έχουν εμβολιαστεί, έχουμε το μηχανισμό, θα το στηρίξουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Ρουβίκωνας: Μπογιές και τρικάκια στα γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Εισβολή «μπράβων» στην παράστασή του – Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου (video)

Νέος Κόσμος: Γυναίκα με κορωνοϊό κατέρρευσε σε φαρμακείο – Περίμενε 4 ώρες το ασθενοφόρο (photos/video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:25