search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 04:00
MENU CLOSE

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Εισβολή «μπράβων» στην παράστασή του – Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου (video)

03.12.2021 12:29
ZARALIKOS312

Σάλο και πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει το επεισόδιο που σημειώθηκε χθες σε παράσταση του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου.

Σύφωνα με την καταγγελία του κωμικού αλλά και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο η τηλεπαρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη μαζί με την παρέα της ανέβηκε ενοχλημένη στη σκηνή την ώρα της παράστασης με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση και διαπληκτισμοί.

Η παράσταση διακόπηκε προσωρινά ενώ αργά το βράδυ ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε το παρακάτων tweet για το επεισόδιο.

Παρέμβαση Οικονόμου

Το πρωτοφανές περιστατικό σχολίασε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης εξέδωσαν ανακοινώσεις καταδικάζοντας το περιστατικό.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι εικόνες παραπέμπουν σε σκοταδιστικές περιόδους

Για ζήτημα δημοκρατίας κάνει λόγο η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Εχθές κατά την παράσταση του κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου «200 χρόνια δανεικά» μία ομάδα τραμπούκων με επικεφαλής τηλεπαρουσιάστρια προσπάθησε να τη διακόψει όταν σατιρίστηκε συγκεκριμένος επιχειρηματίας των media. Το αποτέλεσμα ήταν οι παρόντες θεατές να αγανακτήσουν βγάζοντας έξω από το θέατρο την τηλεπαρουσιάστρια και τους τραμπούκους.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου παραπέμπουν σε σκοταδιστικές περιόδους, όπου με μαφιόζικες επιθέσεις εγκάθετοι καταδίωκαν δημοκρατικούς πολίτες και ανθρώπους της Τέχνης.

Επειδή, για λόγους που όλοι καταλαβαίνουμε, δεν υπάρχει περίπτωση ο κ. Μητσοτάκης να ασχοληθεί με την επικίνδυνη αυτή εξέλιξη, περιμένουμε από την ελληνική αστυνομία και την ελληνική δικαιοσύνη να πράξουν τα δέοντα άμεσα, προστατεύοντας την ελευθερία της έκφρασης και την καλλιτεχνική δημιουργία.

Επίσης το σύνολο του πολιτικού κόσμου θα πρέπει να τοποθετηθεί απέναντι στα γεγονότα γιατί είναι ζήτημα, πρωτίστως, Δημοκρατίας».

ΚΚΕ: Σημάδι τεράστιας σήψης και αυταρχισμού

Το Κομμουνιστικό Κόμμα κάνει λόγο για σημάδι τεράστιας σήψης και αυταρχισμού και κατηγορεί το Μαξίμου για ανοχή απέναντι σε τέτοια φαινόμενα.

Το σχόλιο αναφέρει: «Σημάδι τεράστιας σήψης κι αυταρχισμού η διακοπή θεατρικών παραστάσεων από δήθεν “αγανακτισμένους” σε ρόλο “μπράβου”, επειδή διάφοροι επιχειρηματικοί, πολιτικοί ή άλλοι παράγοντες ενοχλούνται από τη σάτιρα των καλλιτεχνών. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Πολιτισμού δεν έχουν ακόμη τουλάχιστον καταδικάσει το γεγονός, δείχνει την ανοχή τους απέναντι σε τέτοια φαινόμενα».

ΜέΡΑ25: Πάντα θα υπάρχει ένας Παναγιώταρος για τη βρώμικη δουλειά

Το σοβαρό περιστατικό σχολίασε και το ΜέΡΑ25 αναφέροντας: «Η προκλητική διακοπή παράστασης του #Ζαραλικος από αυτόκλητη ( ; ) ομάδα «υπερασπιστών Μαρινάκη» με επικεφαλής τηλεπερσόνα δείχνει ότι πάντα θα υπάρχει ένας Παναγιώταρος για τη βρώμικη δουλειά. Ευχόμαστε σύντομα να διαπιστώσουν κι αυτοί οι συνεχιστές της ΧΑ πόσο αναλώσιμοι είναι».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λιγνάδης: Παραπέμπεται σε δίκη για 4 υποθέσεις βιασμού

Νέος Κόσμος: Γυναίκα με κορωνοϊό κατέρρευσε σε φαρμακείο – Περίμενε 4 ώρες το ασθενοφόρο (photos/video)

Σοκ στον Βόλο: Νεκρός σε τροχαίο γνωστός γυναικολόγος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34