search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Κουτσογιαννόπουλος: Ήμουν με τον Μελ Γκίμπσον και αναγνώριζαν εμένα (Video)

05.12.2021 16:22
koutsogiannopoulos

Για τα παιδικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά και την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή «Τι λες τώρα».

Ο δημοσιογράφος είπε πως μεγάλωσε στον Πειραιά και πως μέχρι το γυμνάσιο ήταν ένα πολύ καλό παιδί.

«Από μικρός ήθελα να γίνω δημοσιογράφος και να ασχοληθώ με το σινεμά. Πιστεύω στην τύχη, όταν κάποιος ήρθε και μου είπε ότι με θέλουν επειδή γνώριζα από κινηματογράφο, δεν ήθελα, μου είπαν “θα το κάνεις”. Θυμάμαι τις στιγμές με τη Ρούλα Κορομηλά στις πρώτες μου εμφανίσεις στην ιδιωτική τηλεόραση. Η Σεμίνα Διγενή άλλαξε επίσης τα τηλεοπτικά δρώμενα», πρόσθεσε.

«Στην αρχή δεν είχα καταλάβει ότι “είμαι γνωστός”, απλά με ψύλλιασε το γεγονός ότι πήγαιναν στη μητέρα μου και της έλεγαν “είδαμε το παιδί στην τηλεόραση δίπλα από κάποιον”. Αυτός ο “κάποιος” ήταν ο Μελ Γκίμπσον και με προβλημάτισε το γεγονός ότι ήξεραν εμένα και όχι εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά και με αρκετή δόση χιούμορ.

Για τη σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στάθηκε σε μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει με την Ελένη Μενεγάκη, πριν το διάλειμμά της από την τηλεόραση.

«Όταν ανέβασα αυτή την φωτογραφία δεν ήξερα πότε θα ξανασυναντηθώ με την Ελένη», σχολίασε.

Για τις περίεργες συνήθειες των σταρ που έχει γνωρίσει

«Δεν έχω δει πιο ευγενικό άνθρωπο από τον Τζόνι Ντεπ. Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν είναι σνομπ απλά έχει ταπεραμέντο», είπε.

«Ο Ρομπιν Γουίλιαμς και η Μέριλ Στρίπ ήταν οι καλύτεροι. Η Στριπ μάλιστα όταν της είπα ότι είναι η καλύτερη μου, σηκώθηκε με φίλησε και μου είπε: “Η μητέρα μου σε ευχαριστεί πολύ γι’ αυτό», πρόσθεσε.

Η χειρότερη στιγμή μου, εάν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, ήταν έκανα συνέντευξη με τον Γκάρι Όλντμαν. «Δεν του άρεσε τίποτα, ούτε οι ερωτήσεις», συνέχισε.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Πέθανε 36χρονη ανεμβολίαστη στην Κοζάνη

Ακινησία οχημάτων: Πρόστιμα έως 30.000 ευρώ και αφαίρεση άδειας οδήγησης για 3 χρόνια προβλέπει η νέα νομοθετική ρύθμιση

«Καμπανάκι» Δημόπουλου: Όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό μπορούν να επαναμολυνθούν από την «Όμικρον» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:55