search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 05:30
MENU CLOSE

Η ΑΕΚ απέσυρε με δάκρυα τη φανέλα του Στέβαν Γέλοβατς (Video)

14.12.2021 20:07
stefan_gelovats

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Φάλκο για το Basketball Champions League, η Ένωση απέσυρε την φανέλα με το Νο13 που φορούσε ο αδικοχαμένος Σέρβος αθλητής των κιτρινόμαυρων, Στέβαν Γέλοβατς.

Η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ θέλησε με αυτόν τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Γέλοβατς που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Επιπλέον, οι αθλητές της ΑΕΚ άφησαν λουλούδια στη θέση που καθόταν ο Γέλοβατς στον πάγκο ενώ πλέον, από το απόγευμα της Τρίτης 15 Δεκεμβρίου, η φανέλα με το Νο13 θα κοσμεί τον ουρανό του κλειστού των Άνω Λιοσίων και κανένας άλλος αθλητής δεν θα μπορέσει να φορέσει αυτό το νούμερο στην ΑΕΚ.

Με δάκρυα στα μάτια τόσο οι συμπαίκτες του στην ΑΕΚ όσο και το προπονητικό σταφ της Ένωσης, ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Μαυροειδής και ο Τιμ Μάνατζερ, Νίκος Κότσιαρης.

Διαβάστε επίσης

ΝΔ για δηλώσεις Πολάκη: «Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και το διχασμό» (Video)

Καταγγελία σοκ για κακοποίηση 4χρονου από νηπιαγωγό στις τουαλέτες (Video)

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος της 55χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:34