search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:36
MENU CLOSE

ΝΔ για δηλώσεις Πολάκη: «Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και το διχασμό» (Video)

14.12.2021 19:43
neadimokratia_grafeia_new

Τη σφοδρή αντίδραση του κυβερνώντος κόμματος προκάλεσε τοποθέτηση του πρώην αναπληρωτή υπ. Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη σε εκδήλωση με θέμα τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.

«Ο κ. Πολάκης, αυτή τη φορά άφησε κατά μέρος τα εμβόλια και προχώρησε σε εξειδίκευση της γραμμής του κ. Τσίπρα περί “ελέγχου των αρμών της εξουσίας”» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Όπως αναφέρει η ΝΔ, ο κ.Πολάκης «μιλώντας σε κομματική εκδήλωση είπε ότι τη “δεύτερη φορά” ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει Ανεξάρτητες Αρχές. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ, η οποία, κατά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, “πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο”».

Και καταλήγει η ΝΔ:

»Δέσμιοι της ίδιας ολοκληρωτικής λογικής, αδυνατούν να αντιληφθούν πώς λειτουργεί η δημοκρατία σε μια ευρωπαϊκή χώρα. Εξακολουθούν να πορεύονται με οχήματα το μίσος και το διχασμό.

Μόνο που το 2021 δεν είναι 2014».

O Παύλος Πολάκης μεταξύ άλλων στην εκδήλωση υποστήριξε πως «την δεύτερη φορά θα είναι αλλιώς και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να καταργήσει τις Ανεξάρτητες Αρχές, κάνοντας ειδική αναφορά στην ΑΑΔΕ.» Και δήλωσε πως θα πρέπει να περάσει υπό πολιτικό έλεγχο η ΑΑΔΕ, την ανεξαρτησία της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θεσμοθέτησε κατ’εντολή της Τρόικα το 2017.

Διαβάστε επίσης:

Ροζίτα Σώκου: Πληθωρική προσωπικότητα της δημοσιογραφίας

Νίκος Αντωνιάδης: Ύποπτος για δύο κακουργήματα ο αντιεμβολιαστής δικηγόρος – Εξηγήσεις ζητά ο εισαγγελέας

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Διαμαρτυρία κατά της βίας η κηδεία της 29χρονης Τζεβριέ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:35