ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 11:46
MENU CLOSE

Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. στέκι παράνομου τζόγου στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος του καταστήματος κι ένας πελάτης

23.12.2021 14:39

Νέο σημαντικό χτύπημα κατά του παράνομου τζόγου, εν μέσω εορτών, πέτυχε η Ελληνική Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και ένας πελάτης για, κατά περίπτωση, παραβάσεις της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι στο κατάστημα είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές για τη διενέργεια παράνομων διαδικτυακών τυχερών παιγνίων, ενώ η διαχείριση γινόταν μέσω υπολογιστή – server.

Κατά την έρευνα στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πλήρης ηλεκτρονικός υπολογιστής ως κεντρική μονάδα ελέγχου και διαχείρισης ( server ) και 500 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε ΕΔΩ τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 06.12.2025 11:46
Exit mobile version