search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:58
MENU CLOSE

Φραγκολιάς σε Τσιμτσιλή: «Γιατί ζητάς συγγνώμη;» – «Πάτε καλά εκεί έξω; Ανώνυμοι δικαστές και κομπλεξικοί» (Video)

19.01.2022 11:02
kostas-fragkolias-new

Ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου είχε ο Κώστας Φραγκολιάς, το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή την έντονη κριτική που δέχτηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την τοποθέτησή της για την πολύκροτη υπόθεση βιασμού της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη.

Μέσω της εκπομπής της, η παρουσιάστρια ζήτησε δημοσίως συγγνώμη, ενώ παραδέχτηκε ότι οι λέξεις «νέοι και ωραίοι» ήταν άστοχες.

Πριν τελειώσει την εκ νέου τοποθέτησή της, ο Κώστας Φραγκολιάς τη διέκοψε, ωστόσο, εμφανώς εκνευρισμένος, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο, δε θα έπρεπε να απολογηθεί.

Χαρακτηρίζοντας τους χρήστες στα social media που αντέδρασαν «ανώνυμους δικαστές του διαδικτύου» και «κομπλεξικούς», επισήμανε ότι με μια χρήση της λέξης «ωραίοι» δε σημαίνει ότι επιχειρείται κάλυψη ενός βιασμού.

«Με αυτό που είπες εσύ, το «νέοι και ωραίοι» καλύπτουμε έναν βιασμό; Που βγαίνουν όλοι οι δικαστές του πωπού και λένε ό,τι λένε, με αυτό καλύπτουμε έναν βιασμό; Ρε πάτε καλά εκεί έξω με αυτά που λέτε; Μου έχουν στείλει 15 χιλιάδες μηνύματα. Νομίζετε ότι έχω την όρεξη σας να διαβάζω την κάθε μπαρούφα που λέτε και κανείς δεν βγαίνει επώνυμα από το προφίλ του να μου πει «Κώστα, είμαι ο τάδε και έχω αυτή την άποψη. Και βγαίνετε και κατηγορείτε;

Και όλο αυτό που γίνεται στα social που βλέπω βιντεάκια από διάφορους που βγαίνετε και κατηγορείτε, τι είστε, δικαστές είστε όλοι; Να βγει επώνυμα και να πει καταδικάζω αυτόν χωρίς να έχει αποδειχθεί ακόμα τίποτα; Επειδή είπε η Σταματίνα το “ωραίοι” σημαίνει ότι καλύπτουμε έναν βιασμό.

Άσε με ρε Σταματίνα με αυτά που ακούω! Οι κομπλεξικοί όλοι που θέλουν να βγουν και να πουν την άποψή τους, αλλά ξέρετε τι λένε για τις απόψεις μας…» είπε μεταξύ άλλων με έντονο ύφος.

Διαβάστε επίσης:

Η Αλεξανδράκη «έξαλλη» στηρίζει Τούνη για το revenge porn – «Σε βιάζουν, σε ξεφτιλίζουν και τελικά, οι θύτες κάνουν μήνυση στο θύμα»

Το κατάλυμα που «κρέμεται» στο γκρεμό από τα 2667 μ. στους Δολομίτες (photos)

Δανάη Μπάρκα κατά Βαλάντη: «Είναι απαράδεκτος – Με την υγεία του άλλου δεν παίζει κανείς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:58