search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Κύρτσος για Γεωργιάδη: Αντί να ζητάει συγγνώμη από τους νεοδημοκράτες, ας ζητήσει συγγνώμη από τους καταναλωτές

19.02.2022 12:11
kyrtsos_gewrgiadis

Στο σχόλιο Γεωργιάδη, με το οποίο ο υπουργός Ανάπτυξης ζητούσε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας επειδή τον στήριξε προεκλογικά, απάντησε ο Γιώργος Κύρτσος.

«Αντί να ζητάει συγγνώμη ο Α. Γεωργιάδης από τους Νεοδημοκράτες επειδή “με στήριξε” προεκλογικά, ας ζητήσει καλύτερα συγγνώμη από τους καταναλωτές, ιδιαίτερα αυτούς που δεν έχουν τα μέσα. Υποφέρουν από αποτυχία οικονομικής πολιτικής κυβέρνησης ενώ αυτός τους θεωρεί… γκρινιάρηδες», έγραψε ο ευρωβουλευτής.

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της ΝΔ για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη», είχε γράψει ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ανάρτησή του στο στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Το μαοϊκό τσιτάτο Τσίπρα για Πολάκη – Τασία

Πέτρος Κόκκαλης για Κύρτσο: Διέγραψαν τον αγγελιοφόρο

Αντιδράσεις εντός κι εκτός για τη «συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ με υγιείς δυνάμεις της κεντροδεξιάς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 23:48