search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:57
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 25-27/2/2022: Διασκέδαση την Παρασκευή, Ουκρανία το Σαββατοκύριακο

28.02.2022 18:21
master28222_new

Λαμβάνοντας υπόψη τί συμβαίνει στην Ουκρανία, η Παρασκευή που μάς πέρασε δεν ξέφυγε από τα προβλεπόμενα και αναμενόμενα.

Η κίνηση, όμως,  που έκανε το Star να προσθέσει μία… μερίδα «MasterChef» παραπάνω (αρχής γενομένης από την τελευταία ημέρα του προηγούμενου πενθήμερου) αποδείχθηκε κίνηση-ματ. Το μαγειρικό ριάλιτι βρέθηκε στην δεύτερη θέση του πίνακα τηλεθέασης της Nielsen.

Πρώτη προτίμηση- σταθερά- των περισσότερων ήταν το επεισόδιο της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Στα «δυνατά» της ημέρας ήταν το τηλεπαιχνίδι «5χ5» αλλά και η πολυμορφική μουσική «VINYΛΙΟ».

Με δεδομένο το «1-2» ανάμεσα σε «Survivor» και «Ελλάδα έχει ταλέντο», οι εξελίξεις στην Ουκρανία με το σφυροκόπημα του Κιέβου, τους βομβαρδισμούς στην κωμόπολη Σαρτανά στις παρυφές της Μαριούπολης, με τους 10 νεκρούς Έλληνες ομογενείς, τα δελτία ειδήσεων ήταν πόλος έλξης τηλεθεατών το περασμένο Σάββατο.

Έξι στα δέκα προγράμματα με τις υψηλότερες αποδόσεις της ημέρας ήταν δελτία ειδήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δεκάδα πλασαρίστηκε το μεγάλης διάρκειας έκτακτο δελτίο του Open με κεντρική είδηση το θάνατο των δέκα ομογενών και για το κανάλι είναι ίσως η καλύτερη στιγμή του από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα.

Και την Κυριακή πολλοί ήταν εκείνοι που διαμοιράστηκαν σε πρωινές ενημερωτικές εκπομπές, μεσημεριανά και κεντρικά δελτία ειδήσεων εξαιτίας της ρωσικής εισβολής και των βομβαρδισμό πόλεων και άλλων στόχων της Ουκρανίας.

Την τριάδα κορυφής πάντως σχημάτισαν η σειρά-ποια άλλη- «η γη της ελιάς», το ριάλιτι «Survivor» και το επαναληπτικό επεισόδιο της κωμωδίας «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα».

Διαβάστε επίσης:

Άρχισαν τα γυρίσματα της σειράς «mamacita» και θα πραγματοποιούνται παρουσία κοινού στο πλατό

«Η Γη της Ελιάς»: Η Ευτυχία δέχεται επίθεση έξω από το σπίτι της (Video)

Τηλεόραση: Κινητικότητα στις συνδρομητικές streaming υπηρεσίες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 16:57