search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:28
MENU CLOSE

Επίθεση Οσάκα σε Τσιτσιπά: «Είναι τόσο αστείος αυτός ο τύπος»

29.03.2022 12:23
tsitsipas_osaka_new

Νέες δηλώσεις, οι οποίες έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αυτήν την φορά, ο Έλληνας τενίστας επέλεξε να σχολιάσει τα χρήματα που κερδίζουν οι γυναίκες τενίστριες.

Σύμφωνα λοιπόν με την άποψή του, και οι γυναίκες θα πρέπει να παίζουν 5 σετ, όπως και οι άνδρες,

Ο Έλληνας τενίστας πρότεινε μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στο «First Sportz» να υπάρξει αυτή η αλλαγή, από τη στιγμή που άντρες και γυναίκες λαμβάνουν τις ίδιες χρηματικές απολαβές.

«Δεν θέλω να είμαι προκλητικός ή τίποτα τέτοιο. Υπάρχει πάντα το θέμα του equal pay και ούτως ή άλλως οι γυναίκες παίρνουν ίσες αμοιβές για να παίξουν ματς best-of-three. Δεν γνωρίζω. Υπάρχουν επίσης πολλοί επιστήμονες και στατιστικολόγοι εκεί έξω που μου έχουν πει ότι οι γυναίκες έχουν καλύτερη αντοχή από τους άνδρες. Δεν το γνωρίζω. Ίσως μπορούν και οι γυναίκες να παίξουν 5 σετ, υποθέτω. Για τα Grand Slam, μου αρέσει το best-of-five. Από την άλλη πλευρά πιστεύω ότι θα είχαμε δει πολύ μεγαλύτερη ποικιλία στους νικητές αν τα ματς ήταν best-of-three στους άνδρες», δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μέχρι σήμερα στο major τουρνουά των ανδρών, ο νικητής κρίνεται στα πέντε σετ, ενώ στις γυναίκες στα τρία όπως σε όλα τα άλλα τουρνουά.

Πληρωμένη απάντηση Οσάκα: «Είναι τόσο αστείος αυτός ο τύπος»

Η πρώτη δημόσια απάντηση ήρθε από τη κορυφαία τενίστρια Ναόμι Οσάκα, η οποία δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την πρόταση του Τσιτσιπά.

«Θέλει αυτός να παίζει εννέα σετ; Αν προσπαθεί να αυξήσει τον δικό μου αγώνα θα αυξήσω κι εγώ τον δικό του (γέλια). Περίμενε. Ρωτήθηκε ή απλώς το ανέφερε;», ανέφερε αρχικά η Γιαπωνέζα τενίστρια

«Αυτός ο τύπος είναι τόσο αστείος (γέλια). Δεν ξέρω. Νιώθω ότι αυτό θα άλλαζε τη δομή του τένις. Όπως αν οι άνθρωποι ξεκινούσαν να κάνουν διαφορετικά πράγματα στο γυμναστήριο. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο. Ένας άντρας να μιλάει για ένα γυναικείο άθλημα… Δεν νομίζω ότι η ιδέα του θα προχωρήσει», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Mαυροβούνιο – Ελλάδα 1-0: Προβλημάτισε στο δεύτερο φιλικό με τον Πογιέτ στον πάγκο (Video)

Κιλκίς: Υπό κράτηση παραμένουν οι 6 συλληφθέντες για την επίθεση σε ποδοσφαιριστή

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Καλλιτέχνης τον ζωγράφισε σε γήπεδο της Νιγηρίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 09:22