search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:35
MENU CLOSE

Ένταση ανάμεσα σε Κάκκαβα και Γραμμέλη – «Μιλάς μονότερμα, δεν τα σηκώνω αυτά» (Video)

04.04.2022 09:08
kakava-grammeli-new

Μια έντονη αντιπαράθεση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του «Όλα Γκουντ» τη στιγμή που η εκπομπή του ΣΚΑΪ ήταν στον αέρα.

Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από την πρόσφατη δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη σύμφωνα με την οποία «όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά»

Αυτή η τοποθέτηση και κυρίως ο χαρακτηρισμός «τέρας» ήταν αρκετή ώστε το πλατό να πάρει… φωτιά!

«Μέσα από αυτή τη δήλωση μου έβγαλε ότι έχει πλέον ένα άγχος να ταϊσει το τέρας αλλά το τέρας αυτό δεν το ταϊζει μόνο εκείνος, τον ταϊζει και το τέρας! Γιατί βγάζει πάρα πολλά λεφτά από το τέρας. Μην τρελαθούμε κιόλας. Ένιωσα πως είναι μια κατάρα για αυτό που του συμβαίνει. Αρνητικά το είπε, δεν το είπε θετικά» σημείωσε η Ναταλί Κάκκαβα με την Αφροδίτη Γραμμέλη να επισημαίνει:

«Είναι το ίδιο σαν να πεις για την τηλεθέαση. Πάρε την Νικολούλη που έκανε προχθές 55%, για παράδειγμα, δεν νιώθει ένα τέρας της τηλεθέασης που πρέπει αυτό να το συντηρήσει;»

«Μα είναι η δουλειά της! Ρε παιδιά, συγκρίνουμε τώρα την δημοσιογραφική έρευνα με το να κάτσω να στήσω και να βγάλω μια ωραία φωτογραφία ντυμένος στολισμένος;» ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας με την τηλεκριτικό να αποκρίνεται σε έντονο ύφος.

Η ένταση ανάμεσα στη Νάταλι Κάκκαβα και την Αφροδίτη Γραμμέλη συνεχίστηκε με την τελευταία να λέει μεταξύ άλλων: «Μιλάς μονότερμα και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά»

Τι κι αν ο Γρηγόρης Γκουντάρας προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα, οι δύο γυναίκες συνέχισαν τη συζήτηση σε υψηλούς τόνους…

Διαβάστε επίσης:

Ενημερωτική εκπομπή στο Star

Οι τίτλοι από τα Πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων εφημερίδων (Video)

Netflix: Αναζητά σειρές με ελληνικό περιεχόμενο η πλατφόρμα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:33