ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 09:15
MENU CLOSE

Μεγάλη πυρκαγιά στη Ρόδο - Εκκενώνεται τμήμα του χωριού Σορωνή

05.04.2022 15:51

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης στο νησί της Ρόδου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Σορωνής η οποία λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν δείχνει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Γιατί εκκενώνεται το χωριό

Μιλώντας πριν από λίγο στη rodiaki.gr, ο κοινοτάρχης Σορωνής, Μανώλης Μπονιάτης επισήμανε ότι εκδόθηκε ήδη ανακοίνωση για εκκένωση μέρους του χωριού έτσι ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος για τους κατοίκους.

Εκκενώθηκε και το Γυμνάσιο Σορωνής

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διευθύντρια του Γυμνασίου Σορωνής, Κατερίνα Δογιάμα – Μητσοπούλου, αναφέρει πως εκκενώθηκε και το Γυμνάσιο του χωριού.

Αναλυτικά η διευθύντρια του σχολείου αναφέρει:

«Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στο δάσος πάνω από τη Σορωνή, κρίθηκε αναγκαία η εκκένωση του σχολείου μας, όπως και των υπολοίπων σχολείων άλλωστε στις 13:15. Παρακαλούμε πολύ να παραλάβετε τους μαθητές μας από τη στάση του λεωφορείου».

Διαβάστε επίσης:

Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς: Τρένο παρέσυρε πεζούς – Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Απεργία: Δεν θα ισχύσει την Τετάρτη ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω μέσα στη φυλακή – Θα αποδειχθεί η αλήθεια» (video)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19.07.2025 09:04
Exit mobile version