search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 04:23
MENU CLOSE

Απεργία: Δεν θα ισχύσει την Τετάρτη ο Δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

05.04.2022 15:21
daktyliosathinas-new

Δεν θα ισχύσει αύριο, Τετάρτη 6 Απριλίου 2022, ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Τη σχετική απόφαση έλαβαν οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος και Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής.

Εντωμεταξύ, ακινητοποιημένα όλη την ημέρα θα είναι τα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Ηλεκτρικός και Τραμ) σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ.

Επίσης, ακινητοποιημένα θα είναι και τα τρένα, συμπεριλαμβανομένων και του Προαστιακού, καθώς και τα τρόλεϊ λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και της Ένωσης Εργαζομένων πρώην ΗΛΠΑΠ αντίστοιχα.

Στα λεωφορεία της ΟΣΥ θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 – 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Έσπασε τα πλευρά της συντρόφου του από το ξύλο – Καταδικάστηκε σε φυλάκιση

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ήταν η μεγάλη μου αδυναμία η Τζωρτζίνα» – Το απολογητικό υπόμνημα της 33χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16