search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:54
MENU CLOSE

«Απαράδεκτα» τα σχόλια συνδικαλιστών του λιμενικού για την Καρολάιν, λένε πηγές του υπ. Ναυτιλίας

13.04.2022 20:44
GlykaNera_Caroline

Ως «απαράδεκτα» χαρακτηρίζονται από πηγές του υπ.Ναυτιλίας, τα σχόλια συνδικαλιστών στελεχών του λιμενικού σώματος κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

«Πρόκειται για απαράδεκτες δηλώσεις και ατυχέστατους αστεϊσμούς που δεν εκφράζουν σε καμία περίπτωση τα στελέχη γυναίκες και άνδρες του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Υπενθυμίζουμε πως όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, σε μια συζήτηση σε Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε το περασμένο έτος και συγκεκριμένα μία μέρα μετά τη σύλληψη του καθ’ ομολογίαν γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, λιμενικοί έκαναν ειρωνικά σχόλια και γελούσαν με το στυγερό έγκλημα, όπου η 20χρονη Καρολάιν δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της και μπροστά στο μωρό τους στα Γλυκά Νερά.

Οι λιμενικοί πραγματοποιούσαν συμβούλιο ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος μέσω τηλεδιάσκεψης. Κατά τη διάρκεια, όπως ακούγεται στο βίντεο που δημοσίευσε το ereportaz.gr, ακούγονται να ειρωνεύονται και να κάνουν «αστεία» σχετικά με την άγρια γυναικοκτονία.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Μονογυιού: «Τρεις μήνες μακριά μας, μας λείπεις» – Η συγκινητική ανάρτηση για τον αδελφό της Τζώρτζη

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Αίτημα της ανακρίτριας στον ΕΟΦ για την κεταμίνη

Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για φωτιά στις Αχαρνές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:54