search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:46
MENU CLOSE

Γαλλία: Κοινή κάθοδο με Μελανσόν στις βουλευτικές εκλογές προτείνει το Κομμουνιστικό Κόμμα

14.04.2022 23:41
melenchon

Ο κομμουνιστής υποψήφιος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών Φαμπιέν Ρουσέλ απηύθυνε σήμερα έκκληση στον Ζαν-Λικ Μελανσόν να συγκροτήσουν μια κοινή λίστα ενόψει των προβλεπόμενων για την αρχή του καλοκαιριού βουλευτικών εκλογών στη Γαλλία.

«Η Αριστερά μπορεί να κερδίσει» είπε ο Ρουσέλ, ο οποίος έχει επικριθεί τις τελευταίες ημέρες για την απόφασή του να μην συμπαραταχθεί στον πρώτο γύρο με τον Μελανσόν. «Οι ψηφοφόροι μου θα ψήφιζαν τον Μελανσόν αν δεν είχα παρουσιαστεί; Αυτό είναι πολιτική φαντασία», είπε ο Ρουσέλ στους επικριτές του.

Ο πρώην πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ καλεί τους Γάλλους να ψηφίσουν τον Μακρόν 

Ο σοσιαλιστής πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ κάλεσε σήμερα τους Γάλλους «να ψηφίσουν τον Εμανουέλ Μακρόν» στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών στις 24 Απριλίου, για «τη συνοχή της Γαλλίας» και «το ευρωπαϊκό της μέλλον».

«Τα θεμελιώδη είναι η Γαλλία και η συνοχή της» καθώς και «το ευρωπαϊκό της μέλλον», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο TF1.

Αναφερόμενος στην υποψήφια της ακροδεξιάς Μαρίν Λεπέν, ο Φρανσουά Ολάντ δήλωσε ότι μπορεί «να αμφισβητήσει τις αρχές μας» και «τις αξίες μας».

Διαβάστε επίσης:

Moskva: Βυθίστηκε η ναυαρχίδα του ρωσικού στόλου – Ανακοίνωση από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

Βικτόρια Νούλαντ: Προκλητικές οι παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από την Τουρκία (Video)

Σανγκάη: Εκτός ελέγχου η κατάσταση με το lockdown – Συγκρούσεις αστυνομικών με πολίτες (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:43