Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Με ανάρτησή του στο twitter, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην επέτειο της Γενοκτονίας των Αρμενίων.
«Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον», αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.
Ολόκληρη η ανάρτηση του πρωθυπουργού:
«107 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων και της συστηματικής εξόντωσης 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων.
Η ανάμνηση μελανών σελίδων του παρελθόντος είναι οδηγός για την αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον. Πρωταρχικό μέλημά μας είναι ένα μέλλον ειρήνης και αμοιβαίου σεβασμού για όλους».
107 χρόνια από την έναρξη της Γενοκτονίας των Αρμενίων και της συστηματικής εξόντωσης 1,5 εκατομμυρίου ανθρώπων, τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων.
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) April 24, 2022
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Λεβέντης: Αγνώριστος στο πασχαλινό του μήνυμα – «Έγινε η υγεία πολύτιμη» (Video)
Τσίπρας για Πάσχα 2022: Ο λαός μας ξέρει να βρίσκει τους δρόμους της Ανάστασης
Μητσοτάκης για Πάσχα: Μπορούμε να γιορτάσουμε για πρώτη φορά μακριά από την απειλή του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.