search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:59
MENU CLOSE

Europa League: Προβάδισμα για Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Τον πρώτο λόγο η Λειψία (Videos)

29.04.2022 00:39
europa_new

Σημαντικό «διπλό» για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που φορτσάρει για τον τελικό του Europa League, καθώς επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ.

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa League, σημείωσε την 4η νίκη της σε πέντε φετινές εξορμήσεις της στη διοργάνωση και έκανε τεράστιο βήμα για τη Σεβίλλη.

Μεγάλοι άτυχοι οι Λονδρέζοι, οι οποίοι είχαν τρία δοκάρια, με τους φιλοξενούμενους να… μένουν στο ένα. Προβάδισμα για την Άιντραχτ μόλις στα 49” με τον Κνάουφ, ισοφάρισε ο Αντόνιο στο 21′, για να διαμορφώσει στο 54′ το τελικό 1-2 ο Καμάντα.

Εκ νέου «απόβαση» από τους φίλους των Γερμανών, η παρουσία των οποίων βέβαια στο γήπεδο ήταν σαφώς μικρότερη αυτή τη φορά.

Τον πρώτο λόγο η Λειψία

Μπορεί για 85 λεπτά παιχνιδιού να τα είχε βρει σκούρα απέναντι στη Ρέιντζερς, όμως μια στιγμή έμπνευσης του Ανχελίνο αρκούσε στη Λειψία να πάρει τη νίκη με 1-0 και να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.

Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σπατάλησαν απίθανη ευκαιρία όταν ο Ενκουνκού αστόχησε προ κενής εστίας, όμως τελικά βρήκαν τη λύτρωση στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε και ο Ανχελίνο με απίθανο μονοκόμματο βολέ εκτός περιοχής χάρισε τη νίκη στους Ταύρους.

Διαβάστε επίσης

Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που κρατάει το όπλο που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγγραφο αποδεικνύει ότι ήξερε για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα πριν συλληφθεί

Στο νοσοκομείο ο Χάρης Βαρθακούρης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 08:53