search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Βενζίνη: Ολοταχώς για τα 3 ευρώ το λίτρο (Videos)

18.05.2022 10:04
antlia_new

Σταματημό δεν έχουν οι διαδοχικές αυξήσεις στην τιμή της βενζίνης, η οποία είναι πλέον εντελώς εκτός ελέγχου, με την αμόλυβδη να ακριβαίνει κατά 3 λεπτά την ημέρα.

Πλέον, ο φόβος των οδηγών ότι η τιμή της βενζίνης τις επόμενες μέρες μπορεί να σπάσει ακόμα και το φράγμα των 3 ευρώ ανά λίτρο φαντάζει το πιο πιθανό σενάριο.

Ήδη στην Αττική η μέση τιμή της απλής αμόλυβδης κυμαίνεται στα 2,20 ευρώ ενώ σε δυσθεώρητα ύψη είναι η τιμή στην Περιφέρεια.

Η πρόεδρος της Ένωσης των βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα, έθεσε και θέμα νοθείας επισημαίνοντας ότι γίνεται μεγάλο πάρτι με το υγραέριο, καθώς κάποιοι πωλούν το βιομηχανικό υγραέριο ως κίνησης γιατί έχει λιγότερους φόρους ενώ το βιομηχανικό δεν κάνει για τα αυτοκίνητα και τα καταστρέφει.

Οι ακριβότερες περιοχές

Την ίδια ώρα, σε αρκετές περιοχές της χώρας η τιμή του λίτρου στην οικονομική κατά τα άλλα αμόλυβδη, έχει φθάσει πλέον τα 2,50 ευρώ, όπως στην Κύθνο, την Σαντορίνη, την Αμοργό. Στην Κύθνο στα 2,50 ευρώ το λίτρο, ενώ στην Αμοργό και την Σαντορίνη στα 2,489 ευρώ και 2,48 ευρώ το λίτρο αντίστοιχα.

Αρνητικές πρωτιές καταγράφουν οι Παξοί με 2,57 ευρώ και η Νίσυρος στα 2,61 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

ΔΝΤ: «Καμπανάκι» για το lockdown στα σχολεία – Ελλιπείς γνώσεις, χαμηλότερες αμοιβές για τους αυριανούς εργαζόμενους

Δεν…«άνθισαν» οι εαρινές εκπτώσεις: Η ακρίβεια κρατά κλειστά τα πορτοφόλια

«Τουρισμός για όλους»: Με Free Pass οι αιτήσεις από φέτος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 19:48