search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: Βίντεο ντοκουμέντο με ύποπτο λευκό βαν

25.05.2022 21:54
van_new

Την ώρα που η αγωνία χτυπά κόκκινο για την τύχη του 6χρονου Ράινερ στη Κηφισιά, ένα βίντεο ντοκουμέντο έρχεται να δώσει νέο φως στην υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος δείχνει ένα λευκό ύποπτο βαν, το οποίο κινείται επί της Χαριλάου Τρικούπη.

Μάλιστα, υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι μπορεί να είναι το βαν, μέσα στο οποίο έβαλε το παιδί, ο άνθρωπος που το άρπαξε μπροστά στα μάτια της γιαγιάς του.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η αρπαγή του παιδιού έγινε το βράδυ της Τρίτης (24/5). Το αγοράκι βρισκόταν μαζί με τη γιαγιά του στο σπίτι που ζει με τη μητέρα του.

Το παιδί άνοιξε την πόρτα γιατί άκουσε κάποιο θόρυβο και τότε, ένας άνδρας με κουκούλα το άρπαξε και το έβαλε μέσα στο λευκό βαν.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της αστυνομίας το λευκό βαν ήταν νοικιασμένο στο όνομα στενού συγγενή του πατέρα του 6χρονου.

Διαβάστε επίσης

Ψυχικό σθένος: 6 πράγματα που κάνουν όσοι αντέχουν στα δύσκολα

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 26 Μαΐου

Μακελειό στο Τέξας: Επεισόδιο με τον κυβερνήτη και υποψήφιο με τους Δημοκρατικούς – «Όλο ήταν απολύτως προβλέψιμο και δεν έκανες τίποτα!» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:09