Αντετοκούνμπο: «Ακριβή, ακριβή, αυτή η πόλη δεν είναι για εμένα» (video)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείπνησε σε ένα εστιατόριο του Λος Άντζελες και κατά την έξοδό του αστειεύτηκε για τις υψηλές τιμές, διαπιστώνοντας ότι η πόλη δεν είναι γι’ αυτόν.
Giannis Antetokounmpo has made more than $146 MILLION in his career, but even he has to let out a “sheeeesh” when it comes to expensive dining in L.A. https://t.co/K6ENYHNBGU — TMZ Sports (@TMZ_Sports) May 26, 2022
Κατά την έξοδό του, τον περίμενε η κάμερα της ιστοσελίδας TMZ, με τον Greek Freak να παραδέχεται ότι το φαγητό ήταν εξαιρετικό, αλλά θέλησε να… γκρινιάξει, δίκην αστείου, για τις τιμές.
«Ακριβά, ακριβά, αυτή η πόλη δεν είναι για εμένα», είπε ο Giannis, αφού πρώτα ξεφύσηξε για να δείξει την έκπληξή του για τις τιμές του καταλόγου.
Διαβάστε επίσης: