search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:39
MENU CLOSE

Αλέξης Τσίπρας: Για πρώτη φορά Ι.Χ. εξωτερική πολιτική με ευθύνη Μητσοτάκη (Video)

01.06.2022 20:23
tsipras-newsbomb-new

Μονοπρόσωπες αποφάσεις που εγκυμονούν κινδύνους χαρακτηρίζει τις κινήσεις της κυβέρνησης σε σχέση με την εξωτερική πολιτικής της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο Newsbomb.gr και στην Όλγα Τρέμη σε μια συνέντευξη που θα μεταδοθεί αύριο Πέμπτη.

Η εξωτερική πολιτική της χώρας και η απόφαση του πρωθυπουργού να την αλλάξει ριζικά τα τελευταία δύο χρόνια βρέθηκε στο επίκεντρο της συνέντευξης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό σημειώνοντας ότι «για πρώτη φορά η χώρα είχε Ι.Χ. εξωτερική πολιτική. Μονοπρόσωπη». Ο ίδιος προσθέτει ότι «έχω τη αίσθηση ότι πολλές φορές ούτε ο υπουργός Εξωτερικών δεν συμμετέχει» στη χάραξη πολιτικής.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε ακόμη στις εν κρυπτώ αποφάσεις της κυβέρνησης σχετικά με την αποστολή όπλων και τεθωρακισμένων στην Ουκρανία σχολιάζοντας ότι η Γερμανία βάζει την Ελλάδα να στείλει τα παραπάνω όπλα καθώς δεν θέλει να εμπλακεί τόσο σκληρά στον πόλεμο.

«Εμείς να εμπλακούμε; Γινόμαστε πιόνι στη γεωπολιτική σκακιέρα άλλων δυνάμεων. Αυτή ήταν η εξωτερική πολιτική της χώρας; Αυτές είναι μονοπρόσωπες αποφάσεις που εγκυμονούν κινδύνους» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Μίνι περιοδεία Μητσοτάκη σε Κω, Ψέριμο και Αστυπάλαια την Πέμπτη

Τομεάρχες Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν επείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών για τα τεθωρακισμένα

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Γεωργιάδη: Για ακόμα μία φορά έσπασε κάθε γραφικόμετρο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 22:36