Ουκρανία: Προσπάθειες για τη διάσωση των τριών ξένων μισθοφόρων που καταδικάστηκαν σε θάνατο, από τις αρχές του Ντονμπάς
Η Ουκρανία πράττει ότι είναι δυνατόν για τη διάσωση των τριών ξένων πολιτών που καταδικάστηκαν σε θάνατο από τις αρχές του Ντονμπάς για λογαριασμό της Ρωσίας.
Μετά την αιχμαλωσία τους, δύο Βρετανοί κι ένας Μαροκινός καταδικάστηκαν για «μισθοφορικές ενέργειες» την Πέμπτη, από δικαστήριο στην αυτοαποκαλούμενη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ, οι ηγέτες της οποίας, υποστηρίζονται από τη Μόσχα.
«Τόσο το υπουργείο Άμυνας, αλλά και η Κεντρική Διεύθυνση Πληροφοριών, η οποία διαχειρίζεται ζητήματα που σχετίζονται με την ανταλλαγή αιχμαλώτων, λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να διασφαλίσουν ότι αυτοί οι ξένοι πολίτες θα διασωθούν», δήλωσε ο βουλευτής, Φεντίρ Βενισλάβσκι στην κρατική τηλεόραση της Ουκρανίας.
Ωστόσο, δεν δημοσιοποίησε περισσότερες λεπτομέρειες.
Διαβάστε επίσης:
Safe Water Sports: Τι πρέπει να προσέξετε για ασφάλεια στα θαλάσσια σπορ