search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 05:45
MENU CLOSE

Τα… γυρίζει τώρα ο Τσιτσιπάς: «Τρολιά το λάδι και η ρίγανη στα μαλλιά – Να διαφημίσουμε και τα ελληνικά προϊόντα»

30.06.2022 19:22
tsitsipas_new

Μετά τις δηλώσεις του ότι βάζει στα μαλλιά του ελαιόλαδο και ρίγανη και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς…. θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μέσω δήλωσής του στο SDNA.gr τόνισε ότι αστειεύτηκε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο… δημιουργικός!».

«Δε νομίζω να τα πιστεύεις αυτά τα πράγματα!», είπε γελώντας. «Ήταν μια τρολιά, ήθελα να κάνω μια πλάκα, να γίνω πιο… δημιουργικός!», πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Φεύγοντας από την αίθουσα, ο Έλληνας τενίστας φώναξε: «Να προβάλλουμε και τα ελληνικά προϊόντα».

Άνετη πρόκριση στον τρίτο γύρο του Wimbledon

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε άνετη νίκη με 3-0 σετ (6-2, 6-3, 7-5) του Αυστραλού, Τζόρνταν Τόμπσον, διπλασιάζοντας τις νίκες του στο φετινό WImbledon και πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Εκεί, θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο (Σάββατο, 2/7), ο οποίος εντυπωσίασε κόντρα στον Κραΐνοβιτς, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0 (6-2, 6-3, 6-1) σε μόλις 82 λεπτά.

Διαβάστε επίσης:

Κοζάνη: Καταιγίδα και χαλαζόπτωση προκάλεσαν κυκλοφοριακά προβλήματα (Videos)

Ηλίας Νικολακόπουλος: «Δεν πρόλαβε καλά – καλά να βουτήξει στη θάλασσα και έπαθε ανακοπή» δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Θεοδωρίδου: Συνιστούμε την τέταρτη δόση εμβολιασμού για τους άνω των 60 ετών με υποκείμενα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42