search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Μαρμαρίδα: Πανικός στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο, από «καρχαρία» που βγήκε στα ρηχά (video)

05.07.2022 11:35
marmaris_fish_new

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν στο θέρετρο της Μαρμαρίδας, στα τουρκικά παράλια, όταν οι κολυμβητές εντόπισαν στα ρηχά ένα μεγάλο ψάρι, που φοβήθηκαν ότι ήταν καρχαρίας.

Έχοντας διαβάσει και τις πρόσφατες ειδήσεις για επιθέσεις καρχαριών σε λουόμενους στην Αίγυπτο, οι κολυμβητές στη Μαρμαρίδα πανικοβλήθηκαν βλέποντας το μεγάλο ψάρι να τριγυρνά ανάμεσά τους.

Κάποιοι έσπευσαν να βγάλουν τα παιδιά από την θάλασσα, άλλοι φρόντισαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τον παρείσακτο επισκέπτη της δημοφιλούς παραλίας και το αποτέλεσμα ήταν να επικρατήσει το απόλυτο χάος.

Ένας τολμηρός κολυμβητής άρπαξε ένα σκουπόξυλο, πλησίασε το ψάρι που είχε βγει στα ρηχά και άρχισε να το χτυπάει με μανία.

Το ψάρι όμως βρισκόταν στο στοιχείο του, παρόλο που οι κολυμβητές το θεώρησαν παρείσακτο και παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε, κατάφερε τελικά να φύγει από τους διώκτες του και να πάει στα ανοιχτά.

Μέχρι να γίνει αυτό όμως, το ψάρι γυρνούσε γύρω από τους τολμηρούς διώκτες του και όσοι βρίσκονταν στην παραλία ούρλιαζαν από τρόμο, μήπως επαναληφθούν οι σκηνές που κατεγράφησαν στο θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Τελικά όμως αποδείχτηκε ότι στην Μαρμαρίδα δεν είχε βγει καρχαρίας στα ρηχά, αλλά μια ζαργάνα. Ένα ψάρι νοστιμότατο και απολύτως άκακο για τον άνθρωπο, που αποδείχτηκε όμως ψάρι-τρομοκράτης, επειδή οι λουόμενοι το φοβήθηκαν.

Έμεινε τελικά ο πανικός και η ανακούφιση στους λουόμενους, που αφού έδιωξαν τη ζαργάνα-τρομοκράτη από τα ρηχά, συνέχισαν αμέριμνοι το μπάνιο τους. Και οι αρχές για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, φρόντισαν να συμβουλέψουν τους κολυμβητές να έχουν και μια μάσκα μαζί τους στην θάλασσα, για να βλέπουν καθαρά τι βρίσκεται γύρω τους.

Δεν είναι όμως ίδια η κατάσταση στην Αίγυπτο, όπου οι αρχές έχουν κινητοποιηθεί στις πολυσύχναστες παραλίες της Ερυθράς Θάλασσας, μετά τις δύο επιθέσεις καρχαριών εναντίον γυναικών που κολυμπούσαν στα ανοιχτά. Οι δύο γυναίκες, μία Αυστριακή και μία Ρουμάνα, έχασαν τη ζωή τους από την επίθεση των καρχαριών, που έγιναν σε κοντινή απόσταση η μία από την άλλη.

Διαβάστε επίσης:

Ελ Σαλβαδόρ: Γέννησε πρόωρα, έχασε το μωρό της και καταδικάστηκε σε 50 χρόνια φυλακή!

Μεξικό: Δολοφόνησαν 7 μέλη της ίδιας οικογένειας!

Σικάγο: Συνελήφθη ο ύποπτος για το μακελειό στο Χάιλαντ Παρκ – Λευκός ράπερ, οπαδός του Τραμπ (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 17:56