search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:03
MENU CLOSE

Ενίσχυση και αναδιάρθρωση στην Barking Well Media

14.07.2022 20:18
Έρχεται πρόγραμμα επιδότησης μικρομεσαίων - Έως 1.500 ευρώ ανά επιχείρηση - Media

Στο πλαίσιο της συνεχούς διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της, η Barking Well Media προχωρά σε περαιτέρω ενίσχυση του τομέα της Επικοινωνίας.

Επικεφαλής της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well Media αναλαμβάνει η Σόνια Καζόνι. Στέλεχος με πολυετή πείρα, η Σόνια Καζόνι κατείχε επιτελικές θέσεις στον κλάδο των ΜΜΕ και της Επικοινωνίας, με μια επιτυχημένη πορεία για περισσότερα από 20 χρόνια.

Από τη νέα της θέση, θα συμβάλλει στην υλοποίηση του οράματος και της στρατηγικής της Barking Well.

Στο δυναμικό της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well εντάσσεται η Χριστίνα Μουσούλη, έμπειρο στέλεχος της Επικοινωνίας με πολυετή πορεία στο χώρο των Media και της τηλεόρασης. Η Χριστίνα Μουσούλη αναλαμβάνει καθήκοντα Communicatios Manager, συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια της εταιρείας αλλά  και στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε επιτελικό ρόλο στη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Barking Well βρίσκεται επίσης η Σοφία Τουντούρη. Με μακρά διαδρομή στα ΜΜΕ, από τη θέση της Community & Public Relations Director θα συμβάλλει στην ενίσχυση της επιχειρηματικής ανταγωνιστικότητας της Barking Well και στον τομέα των Corporate Affairs

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Πρώτο γύρισμα για τον Στέλιο Μάινα – Η ανάρτηση του «παπά Μιχάλη»

Σασμός – spoiler: Οι ανατροπές του δεύτερου κύκλου σε χαρακτήρες και ιστορίες – Τι αποκάλυψε η Μαρία Τζομπανάκη

Προβλήματα με το Twitter αντιμετωπίζουν οι χρήστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:03